Mari antipatii la Hollywood. Julia Roberts despre Nick Nolte: „A fost absolut dezgustător!‟

3 profimedia 0149435474 jpg jpeg

La fel ca oamenii obişnuiţi, vedetele au antipatiile lor şi nu se sfiesc să dea cărţile pe faţă atunci când ceva îi deranjează. Iată cele mai mari rivalităţi din istoria Hollywoodului.

Cu toţii avem oameni cu care pur şi simplu nu ne înţelegem. Uneori decizia ciuva de a intimida sau maltrata pe alţii este baza nemulţumirii. Nu este diferit pentru actori, iar unii au fost nevoiţi să lucreze împreună, deşi nu se suportau.

Nici lumea plină de farmec a divertismentului nu este ferită de neînţelegeri sau lipsă de chimie între oameni. Cele mai multe vedete zâmbitoare de pe copertele revistelor vor spune că lucrul la cel mai nou film al lor a fost o plăcere şi îşi vor lăuda colegii de platou, cu toate că ştim că, în realitate, nu poate fi totul numai lapte şi miere.

De fapt, unii actori nu s-au înţeles absolut deloc. Aceste confruntări, deşi pot fi amuzante pentru cei care le urmăresc de pe margine, pot deveni cu adevărat personale şi pot întârzia finalizarea filmărilor la o peliculă, pentru că actorii refuză să lucreze împreună.

Nick Nolte şi Julia Roberts nu s-au suportat reciproc

Cei doi abia dacă s-au văzut faţă în faţă când au filmat „I Love Trouble‟. Lucrurile s-au înrăutăţit rapid, producţia a fost afectată de ura reciprocă dintre ei, ba chiar au apărut zvonuri despre cei doi actori că vor să-şi filmeze scenele separat şi să folosească dubluri pentru scenele în care apăreau împreună.

Când i s-a cerut părerea despre Nolte într-un interviu acordat publicaţiei „New York Times‟, Julia Roberts a spus că, deşi Nolte ar putea fi „fermecător şi drăguţ‟, a fost şi „absolut dezgustător‟. Nolte i-a dat replica mai târziu: „Nu este frumos să numim pe cineva „dezgustător”, dar ea nu este o persoană amabilă. Toată lumea ştie asta‟. De atunci, Nolte a numit „I Love Trouble‟ cel mai prost film în care a apărut vreodată şi cel în care a simţit că şi-a „vândut sufletul” făcându-l. Între timp, Julia Roberts l-a numit pe Nolte cel mai prost actor cu care a lucrat vreodată. Cu astfel de atacuri, probabil că nu vom vedea prea curând un proiect care să-i implice pe amândoi.

Richard Gere, împins dintr-o maşină de Sylvester Stallone

Ar fi trebuit să apară împreună în filmul din 1974 numit „The Lords of Flatbush‟, dar Gere a fost concediat din producţie după câteva săptămâni de filmare.

Stallone a declarat că s-au aprins înainte de o pauză de prânz: „Repetam în Coney Island şi era ora prânzului, aşa că am decis să facem o pauză, iar singurul loc în care era cald era pe bancheta din spate a unui Toyota. Mâncam un hot dog când el s-a urcat cu o jumătate de pui acoperit cu muştar cu grăsime. Aproape că se scurgea din caserola de aluminiu. Am spus: «Chestia aia se va scurge peste tot.», iar el: «Nu-ţi face griji pentru asta». I-am zis: «Dacă îmi vine pe pantaloni, ai încurcat-o!». A început să muşte din pui, iar grăsimea şi muştarul au ajuns pe coapsa mea. L-am împins cu cotul în partea laterală a capului şi l-am dat jos practic din maşină‟.

Gere a fost demis la scurt timp şi înlocuit cu actorul Perry King. Există chiar zvonuri conform cărora Stallone i-ar fi creat porecla de „gerbilul‟ lui Gere, cu toate că el neagă.

Sharon Stone l-a muşcat de limbă pe William Baldwin

După reuşita cu „Basic Instinct‟, Sharon Stone a început să lucreze la pelicula „Sliver‟, un thriller erotic. Filmul a avut o producţie tulburată de mai multe probleme, dar una dintre cele mai cunoscute a fost faptul că Sharon Stone şi iubitul ei de pe ecran, William Baldwin, se urau reciproc. Aceasta este o problemă pentru orice film care se bazează pe atracţia dintre personaje. Există o mulţime de zvonuri cu privire la amploarea neînţelegerii lor, dar una dintre cele mai persistente acuzaţii este că Stone i-a muşcat limba lui Baldwin atât de tare în timpul filmării unei scene de dragoste, încât l-a făcut să nu poată vorbi corect o săptămână.

Află ce alte celebrităţi se au la cuţite!

Shannen Doherty a renunţat la serialul „Charmed‟  din cauza Alyssa Milano

Serialul „Charmed‟ a suferit o schimbare drastică la sfârşitul celui de-al treilea sezon, când a fost ucisă Prue Halliwell, personajul interpretat de Shannen Doherty. Au apărut rapid zvonuri că plecarea lui Doherty ar fi putut fi cauzată de majoritatea tensiunile aparente între ea şi Alyssa Milano.

Potrivit lui Doherty, neînţelegerile ei cu Alyssa Milano au reprezentat un factor major care a contribuit la renunţarea la serial. Cele două par să se împace. Alyssa Milano i-a trimis lui Shannen Doherty mesaje de susţinere în timpul luptei acesteia cu cancerul mamar.

FOTO PROFIMEDIARecente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg