Maria Şarapova, la volanul unui bolid Porsche

1 72609 original jpg jpeg

Maria Şarapova ar putea să se reprofileze, dacă revenirea în tenis după o suspendare de 12 luni, i se va părea prea complicată. Sponsorizată de constructorul auto german Porsche, rusoaica spune că a fost mereu fascinată de sporturile cu motor.

Maria Şarapova se pregăteşte să revină pe terenurile de tenis,după o suspendare care o ţine spectator la competiţiile WTA un an de zile. Depistată pozitiv cu Meldonium,frumoasa rusoaica a pierdut milioane de euro în urma scandalului de doping.

Nike şi Tag Heur au suspendat contractele de sponsorizare cu jucătoarea de tenis,dar Porsche a rămas alături de ea,după ce iniţial anunţase că rezultatul testului îi afectează serios imaginea.

Şarapova nu a stat degeaba în perioada în care a fost suspendată. Obligaţiile contractuale faţă de Porsche au transformat-o într-un veritabil globetrotter,rusoaica spunând că a călătorit mai mult în perioada suspendării decât atunci când se deplasa la turneele de tenis.

Recent,aceasta a fost la standul Porsche de la Salonul Auto de la Los Angeles,dar şi la inaugurarea Complexului Porsche Experience din oraşul californian,alături de actorul Patrick Dempsey,cunoscut din serialul Anatomia lui Grey,şi de Wolfgang Porsche,moştenitorul imperiului auto.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg