Marile staruri adoră rujul roşu

1 78590 original jpg jpeg

Culoarea roşie a fost întotdeauna un semn distinctiv al zeiţelor rock, vedetelor de la TV şi actriţelor de la Hollywood. Majoritatea femeilor se simt încrezătoare şi sexy atunci când poartă această nuanţă pe buzele lor. Este una dintre puţinele tendinţe de frumuseţe care a trecut de testul timpului - este la fel de folosită ca acum multe secole în urmă.

Cine poate uita de Rita Hayworth, Marilyn Monroe, Debbie Harry, Madonna şi alte celebrităţi care purtau cu mândrie rujul roşu? Nuanţe închise sau deschise, mată sau lucioasă, această culoare poate revigora aspectul şi poate schimba modul în care te simţi.

Ai nevoie de ceva inspiraţie? Iată care sunt cele mai iconice momente din toate timpurile cu personalităţi care au purtat rujul roşu pe buze:

Marilyn Monroe

marilyn monroe red lipstick makeup look jpg jpeg

Este greu să uiţi momentele în care vezi o femeie blondă care poartă pe buze ruj roşu. Ne putem aminti de Marilyn Monroe şi machiajul pe care-l adopta pentru buze, care i-au completat aspectul îndrăzneţ. Această culoare arăta perfectă pe ea!

Grace Kelly

grace kelly red lipstick makeup look e1499249856984 png png

Grace Kelly a fost renumită pentru stilul ei, precum şi pentru nuanţele de ruj roşu, lucioase, pe care obişnuia să le includă în machiajul buzelor. Astăzi, numele ei este sinonim cu frumuseţea şi eleganţa.

Frida Kahlo

frida khalo self portrait jpg jpeg

Frida Kahlo a fost un avid fan al rujului roşu care a dominat scena artistică şi politică în anii '30 şi '40. Aspectul semnăturii a fost capturat în picturi şi autoportrete, precum şi în film. Ea chiar obişnuia să semneze scrisorile cu sărutări de ruj.

Liza Minnelli

Cabaret Liza Minnelli 1972 red lipstick jpg jpeg

În filmul ”Cabaret” din 1972, Liza Minnelli purta un ruj roşu lucios, care îi scotea în evidenţă frumuseţea. În plus, culoarea se potrivea perfect cu părul şi ochii mari negri.

Madonna

madonna met gala 2011 makeup red lipstick jpeg jpeg

Ştiai că rujul roşu de la MAC a fost creat special pentru Madonna? Ea a purtat această culoare în timpul turneului ”Blonde Ambition” şi a arătat pur şi simplu uimitoare pe scenă! Astăzi, această nuanţă a devenit clasică.

Blondie

Blondi  jpg jpg jpeg

Chiar dacă majoritatea celebrităţilor din anii '60 şi '70 au preferat machiajul buzelor în culori pastelate, Blondie a optat întotdeuana pentru roşu. Îl purta şi completa machiajul îndrăzneţ al ochilor, având şi o privire de persoană rebelă.

;Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg