Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice! Dovada intervențiilor făcute!

Nu e niciun secret pentru nimeni că regretatul sex simbol de la Hollywood a devenit tot mai frumoasă pe măsură ce era tot mai cunoscută. Explicația? A apelat la bisturiul chirurgului plastician!

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice  Chip transformat  Coleaj  Sursa foto   Imdb  jpg

Nu toate lumea vrea să creadă că Marilyn a fost adepta operațiilor estetice într-o perioadă în care frumusețea naturală era mai de preț decât este în zilele noastre și posibilitățile tehnologice erau net inferioare celor de acum. Însă, în 2013, s-au adus dovezi incontestabile în acest sens!

La mai bine de 50 de ani de la moartea lui Monroe, dosarul ei medical a putut fi deschis, lucru care a scos la iveală adevărul despre schimbările trăsăturilor ei faciale. Radiografiile craniului și dosarul medical al legendarei actriței au fost scoase la licitație în Berverly Hills, pe 10 noiembrie 2013.

Actele medicale cu pricina sunt semnate îndeosebi de Michael Gurdin, un chirurg plastician binecunoscut în industria cinematografică, și au fost vândute cu sume între 15.000 de dolari și 30.000 la licitația Julien din Beverly Hills.

Totuși ce operații estetice și-a făcut diva supremă, ce zone și-a înfrumusețat Marilyn Monroe?

Bărbia

Pe 14 iulie 1958, actrița s-a prezentat la cabinetul medicului Gurdin pentru a-i fi evaluată bărbia plată. Vedeta își mai implantase cartilagiu în bărbie în 1950, însă intervenția respectivă nu mai era vizibilă, substanța folosită atunci se absorbise. Așadar era timpul pentru un nou implant! La acea vreme, se implanta cartilagiu de bovină, nu era încă era siliconului, dar efectul era la fel de impresionant.

Părul

În Vechiul Hollywood, multe actrițe își ajustau linia părului la nivelul frunții, lucru pe care l-a făcut și Marilyn. Astfel, timp de un an, actrița a făcut tratament cu electrolizi, care consta în „șocarea” foliculilor cu un metal subțire, astfel încât să nu mai crească firele de păr acolo și să-I lumineze fața mai mult.

Monroe a apelat la asemenea procedură pentru a-și schimba forma feței. Dintr-un chip rotunjor a ajuns să aibă fața mai alungită și mai atractivă, nu credeți?

Nasul

Ei bine, nasul superstarului hollywoodian este vizibil diferit, dacă e să comparăm imaginile cu ea de pe vremea când era Norma Jean cu cele când era în apogeul succesului la Hollywood. Procedura, denumită rinoplastie, era mai riscantă decât este astăzi, evident, totuși se făcea din când în când. Radiografiile craniului lui Monroe ne indică un lucru clar – că întregul ei cartilagiu de la nivelul nasului fusese ajustat spre vârful nasului.

Foto - Love Happy (1949), The Seven Year Itch (1955), Ladies of the Chorus (1949), Imdb



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg