Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice! Dovada intervențiilor făcute!

Nu e niciun secret pentru nimeni că regretatul sex simbol de la Hollywood a devenit tot mai frumoasă pe măsură ce era tot mai cunoscută. Explicația? A apelat la bisturiul chirurgului plastician!

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg

Nu toate lumea vrea să creadă că Marilyn a fost adepta operațiilor estetice într-o perioadă în care frumusețea naturală era mai de preț decât este în zilele noastre și posibilitățile tehnologice erau net inferioare celor de acum. Însă, în 2013, s-au adus dovezi incontestabile în acest sens!

La mai bine de 50 de ani de la moartea lui Monroe, dosarul ei medical a putut fi deschis, lucru care a scos la iveală adevărul despre schimbările trăsăturilor ei faciale. Radiografiile craniului și dosarul medical al legendarei actriței au fost scoase la licitație în Berverly Hills, pe 10 noiembrie 2013.

Actele medicale cu pricina sunt semnate îndeosebi de Michael Gurdin, un chirurg plastician binecunoscut în industria cinematografică, și au fost vândute cu sume între 15.000 de dolari și 30.000 la licitația Julien din Beverly Hills.

Totuși ce operații estetice și-a făcut diva supremă, ce zone și-a înfrumusețat Marilyn Monroe?

Bărbia

Pe 14 iulie 1958, actrița s-a prezentat la cabinetul medicului Gurdin pentru a-i fi evaluată bărbia plată. Vedeta își mai implantase cartilagiu în bărbie în 1950, însă intervenția respectivă nu mai era vizibilă, substanța folosită atunci se absorbise. Așadar era timpul pentru un nou implant! La acea vreme, se implanta cartilagiu de bovină, nu era încă era siliconului, dar efectul era la fel de impresionant.

Părul

În Vechiul Hollywood, multe actrițe își ajustau linia părului la nivelul frunții, lucru pe care l-a făcut și Marilyn. Astfel, timp de un an, actrița a făcut tratament cu electrolizi, care consta în „șocarea” foliculilor cu un metal subțire, astfel încât să nu mai crească firele de păr acolo și să-I lumineze fața mai mult.

Monroe a apelat la asemenea procedură pentru a-și schimba forma feței. Dintr-un chip rotunjor a ajuns să aibă fața mai alungită și mai atractivă, nu credeți?

Nasul

Ei bine, nasul superstarului hollywoodian este vizibil diferit, dacă e să comparăm imaginile cu ea de pe vremea când era Norma Jean cu cele când era în apogeul succesului la Hollywood. Procedura, denumită rinoplastie, era mai riscantă decât este astăzi, evident, totuși se făcea din când în când. Radiografiile craniului lui Monroe ne indică un lucru clar – că întregul ei cartilagiu de la nivelul nasului fusese ajustat spre vârful nasului.

Foto - Love Happy (1949), The Seven Year Itch (1955), Ladies of the Chorus (1949), ImdbRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg