Seamănă? Ea pretinde că e fiica lui Marilyn Monroe cu John F. Kennedy!

O femeie de 60 de ani a depus acte de paternitate la tribunalul din California, în 2020, susținând că e fiica biologică a lui Marilyn Monroe, concepută cu fostul președinte american, John Fitzgerald Kennedy.

image

Gladys Baker Morris și-a petrecut cea mai mare parte din viață crezând că verișoara lui Marilyn Monroe, Meredith Baker, era mama ei biologică. În martie 2014, când se afla pe patul de moarte, mama ei i-a mărturisit că Gladys fusese adoptată și că părinții ei biologici erau incredibil de faimoși.

Citește și Talentul ascuns al lui Marilyn Monroe. A devenit vreodată profitabil?

„Mama a recunoscut, pe patul ei de moarte, că mama mea adevărată era Marilyn Monroe”, a dezvăluit Morris presei americane. „Mi-a spus că Marilyn se temea ca frații Kennedy să nu le omoare pe ea și pe copilul ei, dacă ar fi aflata de sarcină, așa că mama m-a născut în secret și m-a ascuns imediat după ce am venit pe lume”, a continuat aceasta cu dezvăluirile uimitoare.

După ce a aflat adevărul de la mama care a crescut-o, Morris a început să facă cercetări pentru a-și descoperi originea și a aflat că fusese cu adevărat adoptată. A durat nu mai puțin de 18 luni până să se finalizeze procedurile care-i permiteau să obțină dosarul ei de adopție și certificatul ei de naștere.

Acest document, pe baza căruia s-a bazat întregul ei proces, atestă faptul că este fiica Normei Jeane Mortenson, cunoscută ca Marilyn Monroe, și a președintelui asasinat John F. Kennedy.

Vezi și Şi-a dorit copii, dar n-a avut niciunul. Câte sarcini a pierdut Marilyn Monroe?

Este toată această poveste incredibilă adevărată? La mai bine de 50 de ani de la moartea legendarei actrițe, circulă tot felul de teorii despre viața amoroasă a lui Marilyn, iar presa internațională este mare doritoare de asemenea subiecte.

image

Monroe a avut, într-adevăr, două sarcini, în 1957 și 1959, care au determinat-o pe vedetă să facă chiuretaj pentru simplul fapt că erau sarcini ectopice. Totuși, până și medicul ei ginecolog, Leon Krohn, a recunoscut că regretata diva hollywoodiană a rămas însărcinată din nou, în 1961, și că ar fi adus pe lume o fetiță în iunie 1962.

Din păcate, nu prea mai există dovezi care să susțină asemenea zvonuri, însă fanii actriței speră ca procesul lui Morris să aducă puțină lumină, chiar și la mai bine de 50 de ani de la dispariția prematură a superstarului din Cetatea Filmului.

În momentul în care au fost făcute publice aceste informații, Gladys Baker Morris aștepta rezultatele testului ADN pentru a putea vedea dacă avea vreun drept să ceară moștenirea lăsată de Marilyn Monroe.

Te poate interesa și Generozitatea divei. Ce avere avea Marilyn Monroe când a murit şi cine a moştenit-o

Dacă câștigă procesul, va fi singura moștenitoare directă și de drept a vedetei hollywoodiene și are dreptul la cele peste 100 de milioane de dolari care s-au strâns post-mortem. Mai mult, presupusa fiică a lui Marilyn susține că intenționează să dea în judecată Fundația Marilyn Monroe odată ce testul de partenitate îi va confirma identitatea.

image

De asemenea, ea speră să poată lua legătura cu sora ei vitregă, Caroline Kennedy, ambasador SUA în Japonia. Rămâne de văzut la ce concluzie se va ajunge la tribunal!

foto - The Jack Benny Program (1950), FacebookRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg