Marius Elisei, despre divorţul de Oana Roman: „Am petrecut Sărbătorile singur, în depresie“

1 oana roman jpg jpeg

Oana Roman şi Marius Elisei au divorţat amiabil, la notar, la începutul acestei săptămâni. Fostul soţ al vedetei a fost primul care a vorbit despre acest eveniment nefericit, precizând care au fost motivele.

Marius Elisei a fost invitatul lui Cătălin Măruţă, la Pro TV, şi a făcut declaraţii despre divorţul de Oana Roman. Marius a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas şi că Oana a fost de acord, ca urmare a conflictelor prin care treceau în ultima perioadă: ”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înşelat-o, nu m-a înşelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăşit”.

”Timp de 7 ani am trecut prin multe, şi momente frumoase şi grele, le-am depăşit”, a declarat Marius. Cu toate acestea, în decembrie, cei doi au încheiat relaţia, iar perioada grea prin care a trecut ca urmare a acestei decizii şi-a lăsat amprenta asupra lui. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorţul nu e uşor. Am ales un divorţ la notar, o instanţă nu-şi are rostul”, a declarat el.

Marius a mai declarat că nici nu exclude, totuşi, o împăcare de Oana: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-şi doreşte să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.

Marius Elisei şi Oana Roman au o fiică, Isabela, care va împlini în curând 7 ani. Aceasta nu s-a obişnuit cu ideea că părinţii nu mai stau în aceeaşi casă şi nu înţelege lucrurile tocmai bine.

După ce a semnat actele de divorţ, Oana Roman a recurs la o "terapie" simplă: a ieşit cu prietenele la restaurant.Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg