Marius Elisei, despre divorţul de Oana Roman: „Am petrecut Sărbătorile singur, în depresie“

1 oana roman jpg jpeg

Oana Roman şi Marius Elisei au divorţat amiabil, la notar, la începutul acestei săptămâni. Fostul soţ al vedetei a fost primul care a vorbit despre acest eveniment nefericit, precizând care au fost motivele.

Marius Elisei a fost invitatul lui Cătălin Măruţă, la Pro TV, şi a făcut declaraţii despre divorţul de Oana Roman. Marius a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas şi că Oana a fost de acord, ca urmare a conflictelor prin care treceau în ultima perioadă: ”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înşelat-o, nu m-a înşelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăşit”.

”Timp de 7 ani am trecut prin multe, şi momente frumoase şi grele, le-am depăşit”, a declarat Marius. Cu toate acestea, în decembrie, cei doi au încheiat relaţia, iar perioada grea prin care a trecut ca urmare a acestei decizii şi-a lăsat amprenta asupra lui. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorţul nu e uşor. Am ales un divorţ la notar, o instanţă nu-şi are rostul”, a declarat el.

Marius a mai declarat că nici nu exclude, totuşi, o împăcare de Oana: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-şi doreşte să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.

Marius Elisei şi Oana Roman au o fiică, Isabela, care va împlini în curând 7 ani. Aceasta nu s-a obişnuit cu ideea că părinţii nu mai stau în aceeaşi casă şi nu înţelege lucrurile tocmai bine.

După ce a semnat actele de divorţ, Oana Roman a recurs la o "terapie" simplă: a ieşit cu prietenele la restaurant.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg