Marius Manole, mărturisiri despre problemele cu alcoolul. Ce s-a întâmplat timp de zece ani

2 thumbnail marius manole la 40 de intrebari cu denise rifai kanal d 1 jpg jpeg

Personalitate marcantă a scenei româneşti, unul dintre cei mai talentaţi şi iubiţi actori din România, Marius Manole a vorbit deschis despre aspecte delicate din viaţa, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Întrebat dacă are probleme cu alcoolul, Marius Manole a mărturisit că, atunci când era mai tânăr, a avut o perioada tumultuoasă, de zece ani, în care a exagerat din acest punct de vedere, deoarece considera pe atunci că îl ajută să-şi umple un gol sufletesc. Însă totul a revenit la normal în viaţa sa şi de atunci nu a mai avut astfel de probleme.

"Nu! Nu mai am deloc probleme cu alcoolul! Poate că a fost o perioadă în care exageram cu asta, pentru că mi se părea că umple un gol, după spectacole. Da, a fost o perioadă de vreo zece ani, în care eram aşa, la limită. Dar nu, acum n-am nicio problemă cu alcoolul, din fericire! Slavă Domnului, chiar n-am!", a spus, cu sinceritate, Marius Manole.

Pe de altă parte, artistul şi-a dorit să lămurească şi alt aspect legat de această problemă din viaţa lui şi a povestit de unde au plecat anumite zvonuri referitoare la faptul că ar fi avut probleme cu alcoolul. Marius Manole a explicat ceea ce s-a întâmplat în anul 2007, la Sibiu, în timpul unui festival, în care a protestat într-un mod neaşteptat.

"Lumea nu ştie contextul! Contextul e unul foarte ciudat, pentru că noi eram acolo mai mulţi colegi, care ne-am adus unul pe altul, rămâneam unul pentru altul în proiectul acela, deşi era foarte prost!. Atunci noi am ajuns la Sibiu, era capitală europeană şi nu eram aşteptaţi de nimeni, că nu trebuia să înceapă festivalul cu noi, doar că în spectacol erau două soţii de ministru, a Ministrului Culturii şi a Ministrului Economiei, şi nu ştiu cum naiba în câteva ore s-a construit un cort, s-a făcut totul, imediat s-a amenjat! A două zi am şi jucat! Nici nu era pregătit publicul! Era domnul Iohannis în sală, era un frig îngrozitor! A şi zis omul: <<În locul lui aş fi băut şi eu o ţuică, că era un frig acolo!>>", a completat actorul.

Totodată, Marius Manole a făcut şi mărturisiri zguduitoare despre părinţii săi. “M-au crescut cu principiul acesta: <<Capul plecat sabia nu-l taie>>. Ceea ce m-a terminat ani de zile. Nu ştiu dacă m-a terminat, dar poate m-a ajutat să fiu revoltat toată viaţa, pentru că părinţii mei, toată viaţa au fost asupriţi de sistem. Trăiau cu o frică îngrozitoare, să nu fie sancţionaţi, să nu fie daţi afară… Am urât lucrul ăsta, că nu erau nişte oameni liberi. Îmi pare rău pentru ei că au avut viaţa asta. Meritau ceva mai bun!”, a mai spus el.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg