Marlon Brando şi Michael Jackson, prieteni buni. Cum a reacţionat cântăreţul când actorul l-a întrebat dacă era virgin

2 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz jpg jpeg

Starul din Naşul şi-a petrecut ultimii ani din viaţă în compania unui personaj surprinzător, care a devenit un prieten de nădejde pentru actorul care se apropia de 80 de ani, preferând să locuiască săptămâni întregi la ferma Neverland, a lui Michael Jackson, decât acasă la el.

Marlon ajunsese să-l considere pe Regele Pop unul dintre prietenii lui apropiaţi, iar ferma cântăreţului din valea Santa Ynez, din California, devenise pentru Brando o a doua casă. "Ultima dată când tata a ieşit din casă pentru a merge undeva s-a dus acasă la Michael Jackson", a dezvăluit Miko Brando, fiul actorului, pentru Los Angeles Times. "Îi plăcea la nebunie să stea acolo! Avea la dispoziţie un bucătar 24 de ore din 24, pază, tot 24 de ore din 24, ajutor de orice fel prin casă şi menajeră non-stop."

Dezvăluiri fără precedent

O conversaţie uimitoare între regretatele staruri Marlon Brando şi Michael Jackson a fost făcută publică şi ne-a dezvăluit ce simţea Regele Pop cu privire la acuzaţiile sexuale care i-au fost aduse la începutul anilor ’90.

Brando a avut o discuţie cu procurorii care se ocupau de procesul din 1994, în care Michael Jackson era acuzat că a agresat sexual minori, şi, în cadrul acelui dialog, le-a povestit autorităţilor americane despre conversaţia avută cu starul pop la ferma lui Neverland.

“L-am întrebat dacă era virgin, iar el a început să râdă şi să se fâstâcească”, a declarat Marlon în timpul interviului înregistrat, adăugând faptul că Jackson se simţea extrem de inconfortabil să audă sau să folosească cuvântul popular care descrie actul sexual şi era prea ruşinat ca să vorbească deschis despre viaţa lui sexuală.

Răspuns la acuzaţiile sexuale aduse

Actorul a continuat spunând că l-a întrebat pe Regele Pop despre acuzaţiile sexuale care-i fuseseră aduse, iar acesta a început să plângă şi să recunoască cât de mult îşi ura tatăl. “Având acest comportament, m-am gândit că pot trage o singură concluzie şi anume cea în care putem presupune că el a avut ceva de-a face cu copiii. Părerea mea e că nu a vrut să răspundă întrebărilor mele din simplul motiv că îi era teamă să-mi răspundă”, a conchis starul din Naşul.

Angajatul special al lui MJ

Fiul lui Brando, Miko, lucra pentru Michael la acea vreme, ca asistent personal şi paznic în casa superstarului muzical, şi aşa a ajuns actorul să stea, în primă instanţă, de vorbă cu cântăreţul la ferma sa, Neverland.

Această conversaţie interesantă între două mari regretate staruri a fost dezvăluită în cadrul unei serii de documentare, difuzate pe podcastul Luminary, denumite Telephone Stories: The Trials of Michael Jackson.

Foto - Shutterstock, captură Mutiny on the Bounty (1962)Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg