Mască făcută în casă pentru accelerarea creşterii părului

1 74449 original jpg jpeg

Ca să ai un păr frumos, sănătos şi cu lungimea dorită, nu este chiar aşa de greu precum ai crede. Cu o reţetă pe care o poţi face chiar acasă, dorinţa ta poate deveni realitate.

Părul creşte în fiecare zi,însă dacă ai observat că lungimea lui este aceeaşi de la o lună la alta, este timpul să arunci o privire la obiceiurile zilnice în ce priveşte îngrijirea lui. În funcţie de modul în care îl coafezi,te-ai putea confrunta cu un flux constant de şuviţe rupte. Rezultatul? Părul nu are strălucire şi nici nu creşte.

De ce nu creşte părul

Faptul că-l coafezi constant cu placa de îndreptat,ondulatorul,că-l usuci cu foehnul,nu foloseşti produse care-l hrănesc în profunzime sau îţi lipsesc anumiţi nutrimenţi din organism – toate acestea fac ca părul să fie fragil,să se rupă,şi,implicit,să nu crească.

Ce măsuri poţi să iei

Podoaba capilarăare nevoie de anumite substanţe nutritive pentru a fi puternică,mai exact de proteine,vitamina C,fier,biotină,vitamina A,acizi graşi Omega-3,vitamina E,seleniu şi zinc.

Un regim alimentar bine echilibrat,care conţine toate aceste substanţe nutritive,te pot asigura că părul creşte sănătos şi puternic. Pentru un mic impuls,prepară o mască de păr şi aplic-o de câteva ori pe săptămână. Aşa părul va fi mai puternic şi va creşte mai repede,cu aproximativ 10 cm într-o săptămână.

Cum prepari masca

Ai nevoie de:

1 banană

2 ouă

lapte de nucă de cocos

miere

uleide măsline

Pune toate ingredientele într-un blender,mixează şi aplică amestecul pe părul uscat. Lasă masca să acţioneze 30 de minute,acoperă cu un prosop cald,apoi şamponează şi clăteşte cu apă din abundenţă.

Combinaţia de ingrediente fortifică firul de păr şi-l fac să crească rapid şi uşor. Bananele dau părului vitaminele şi umiditatea necesare pentru a-l împiedica să se rupă,pe când ouăle oferă şuviţelor cheratină,o proteină specifică,deja prezentă în structura firelor de păr. Laptele de cocos hidratează şuviţele,iar mierea şi uleiul de măsline fac ca părul să fie catifelat la atingere.Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg