Măştile faciale care întineresc pielea cu 10 ani

1 73408 original jpg jpeg

Femeile îşi doresc să aibă mereu pielea tânără şi perfectă şi să nu le arate vârsta reală. Îmbătrânirea pielii este adevărul aspru al vieţii când, după câţiva ani, poţi observa liniile fine, ridurile şi pielea lăsată.

Şi atunci apare necesitatea de a aplica măşti faciale care se potrivesc tipului de ten avut. Pentru a ţine sub control procesul de îmbătrânire a pielii,trebuie aplicate în mod regulat măşti pe faţă preparate chiar de noi în casă,care ajută pielea să se menţină tânără şi radiantă.

Deoarece măştile nu conţin substanţe chimice sau ingrediente nocive,nu afectează în niciun fel pielea. În schimb,proteinele naturale,vitaminele şi antioxidanţii prezenţi în măştile faciale ajută pielea să arate cu 10 ani mai tânără şi fără cusur,plus că sunt simplu de pregătit.

Iată câteva reţete de măşti faciale pentru întinerirea pielii:Mască facială cu rodie

Datorită vitaminei C şi antioxidanţilor prezenţi în rodie,aceasta poate contribui la stimularea colagenului,oferind pielii  catifelare şi strălucire. Masca facială cu rodie este extrem de benefică pentru piele feţei,deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte.

Ai nevoie de:

-3 linguri de seminţe de rodie

-2 linguri de fulgi de ovăz fiert

-2 linguri de lapte

Mod de preparare şi aplicare:

Pisează toate ingredientele şi aplică pasta obţinută pe faţă. O laşi să acţioneze timp de 20 de minute,apoi clăteşti cu apă rece.

Mască facială antiîmbătrânire cu banană

Banana conţine fibre bune,antioxidanţi şi proteine care ajută la menţinerea pielii tinere şi proaspete de fiecare dată. Proprietăţileantiîmbătrânireşi vitamina E din banana ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Chiar dacă există mai multe modalităţi de a utiliza acest fruct pe piele,iată o reţetă simplă,dar eficientă.

Citeşte şi:Reţete de măşti antiîmbătrânire cu ingrediente din bucătărie

Ai nevoie de:

-1 banană

-1 lingură de miere

-1 lingură de smântână proaspătă

Mod de preparare şi aplicare:

Pune într-un castron bananaşi piseaz-o cu o furculiţă. Adaugi peste ea mierea şi smântâna şi amesteci cu o lingură. Pasta obţinută o aplici pe faţă şi-o laşi să acţioneze 30 de minute,apoi clăteşti cu apă rece.

Mască facială cu papaia şi iaurt

Papaia şi iaurtul conţin antioxidanţi esenţiali,care lasă pielea strălucitoare şi curată,previn apariţia acneei,a petelor şi alte semne ale îmbătrânirii. În plus,are protecţie solară,protejând astfel pielea de razele nocive ale soarelui.

Ai nevoie de:

-½ papaia

-2 linguri de iaurt

-1 lingură de turmeric

Citeşte şi:Frumoasă,cu citrice

Mod de preparare şi aplicare:

Scoate cu o lingură pulpa fructului papaia şi pasează-l cu o furculiţă. Adaugă peste el restul de ingrediente şi amestecă. Pasta obţinută o aplici pe faţă şi o laşi să acţioneze 20 de minute,apoi clăteşti cu apă rece. Aplică această mască de trei ori pe săptămână pentru a te bucura de beneficiile pe care le posedă.

Credit foto:boldsky.com