Meat Loaf, răpus de Covid după ce s-a pronunţat împotriva vaccinului şi a măştii? “Dacă mor, mor!”

1 meat loaf shutterstock 77634589 jpg jpeg

Rockerul de 74 de ani, care ar fi avut o formă gravă de COVID-19 înainte de-a muri, s-a opus restricţiilor din pandemie, condamnând izolările şi obligativitatea purtării măştii, în timpul unui interviu oferit vara trecută, susţine New York Post.

Câştigătorul premiului Grammy, al cărui nume real era Marvin Lee Aday, a criticat vehement şi vaccţinarea obligatorie din Australia, după cum ne informează TMZ.

Meat Loaf avea astm şi alte probleme medicale destul de serioase, însă, în ciuda stării sale destul de precare de sănătate, susţinea că lockdown-urile sunt politice şi măştile, inutile, iar, în timpul interviului oferit anul trecut, s-a ridicat de pe scaun şi l-a îmbrăţişat pe reporterul Scott Mervins. “Mă bucur să te îmbrăţişez! Eu îmbrăţişez oamenii în plină perioadă Covid”, a dezvăluit muzicianul care susţinea că nu voia să-şi trăiască viaţa în teamă.  

“Dacă mor, mor, refuz să fiu controlat!”, i-a spus Meat Loaf unui jurnalist, iar The New York Post a preluat întreaga ştire. Muzicianul a ţinut să precizeze şi în Pittsburgh Post-Gazette, în luna august a anului trecut, că izolările sunt politice şi că el voia să-şi trăiască viaţa.

“Mă scuzaţi, înţeleg să ne oprim vieţile pentru o perioadă scurtă de timp, dar nu ne putem opri vieţile din cauze politice. Iar acum exact asta fac – ne opresc vieţile din considerente politice”, a adăugat regretatul star rock.

Cauza morţii lui Meat Loaf nu a fost făcută publică în mod oficial, nu se ştie dacă vedeta era sau nu vaccinată, tot ce se ştie e că starul a avut o formă complicată de COVID-19 înainte de-a muri. Se aşteaptă ca familia lui să facă precizările de rigoare cu privire la cauza decesului său.

Foto - Shutterstock



Recente

Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg