Meghan Markle, momente grele în urma interviului controversat. Ce spune Prinţul Harry despre soţia sa

1 meghan markle jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle au discutat în cadrul interviului acordat jurnalistei Oprah Winfrey despre viaţa în Casa Regală Britanică. Interviul dat de cei doi a produs numeroase reacţii atât din partea vedetelor, cât şi din partea oamenilor de rând, iar pentru Meghan Markle nu a fost deloc un moment uşor.

Interviul în care cei doi acuză Casa Regală Britanică de rasism nu a fost privit cu ochi buni de către britanici. Soţia prinţului Harry a relatat că în timp ce locuia în Casa Regală, un membru al familiei britanice a întrebat cât de închisă ar putea fi pielea fiului lor, Archie, lucru care a rănit-o foarte mult. Deoarece Familia Regală este foarte respectată, în urma acestei declaraţii, Meghan nu a fost foarte apreciată, ci din contră, a primit multe critici şi foarte puţini oameni i-au fost alături.

Meghan Markle, surprinsă în timp ce plângea 

În noul său documentar pe care l-a creat împreună cu Oprah Winfrey, „The Me You Can’t See‟, Prinţul Harry a vorbit despre urmările acestui interviu, care a fost dezbătut în toate colţurile lumii. Harry a declarat că înainte ca interviul să fie difuzat, Meghan Markle ar fi primit o plângere de intimidare, făcută din partea unui consilier regal: „A fost întristată de acest atac asupra ei, mai ales din partea unei persoane care se presupune că ar fi trebuit să îi sprijine pe cei care au suferit dureri şi traume. Ea este hotărâtă să îşi continue munca şi se străduieşte să fie un exemplu bun în ceea ce face‟, se arată într-o declaraţie oficială, potrivit People.

Totodată, Prinţul Harry a spus că Meghan a fost foarte tristă în urma acestui interviu. Ameninţările, titlurile scandaloase din ziaruri, reacţiile apropiaţilor şi reacţiile oamenilor obişnuiţi au făcut-o să plângă: „Am surprins-o plângând într-o noapte. Plângea din cauza tuturor acţiunilor de intimidare. M-am trezit în miezul nopţii şi am surprins-o când plângea în pernă, deoarece nu voia să mă trezească, pentru că deja eu duceam prea multe. A fost sfâşietor…Am luat-o în braţe, am vorbit şi ea plângea, plângea încontinuu‟, a spus Harry.

În documentarul „The Me You Can’t See‟, Prinţul Harry a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, de-a lungul timpului - stările de anxietate, consumul de alcool şi atacurile de panică. El a susţinut că a făcut multe şedinţe de terapie pentru a se recupera, iar Meghan Markle i-a fost alături în toate aceste momente grele: „Ştiam că dacă nu fac terapie, o voi pierde pe această femeie cu care mă vedeam alături pentru tot restul vieţii‟, a spus acesta.

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg