Meghan Markle va deveni mamă curând. Unde şi cum va naşte ducesa de Sussex

2 prince harry meghan markle jpg jpeg

A mai rămas puţin până când Meghan Markle şi prinţul Harry vor deveni părinţi pentru prima oară. Potrivit zvonurilor, ducesa de Sussex va naşte în luna aprilie.;

Detaliile legate de momentul în care Meghan Markle va naşte sunt intens dezbătute. Sexul bebeluşului şi numele ales de ducii de Sussex pentru primul lor copil rămâne în continuare un mister.

Pariorii britanici cred că bebeluşul care va deveni cel de-al şaptelea pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii va fi fată şi că va purta numele Diana. 

Revista britanică New! a dezvăluit că  Meghan Markle îşi doreşte să nască natural, fără anestezie sau calmante. O prietenă de-a lui Meghan a dezvăluit că soţia prinţului Harry se va ajuta în timpul naşterii doar de tehnici yoga şi de mantre.

„Meghan vrea ca experienţa să fie una total natural şi insist să nu i se dea niciun calmant', a declarat sursa.

Fosta actriţă şi soţul ei, Prinţul Harry, nu au comentat încă în mod oficial subiectul, însă tabloidele britanice şi nu numai s-au întrecut în speculaţii, susţinând fiecare că au vorbit cu apropiaţii cuplului.

meghan markle jpg jpeg

Unde va naşte Meghan Markle

Casa regală nu a anunţat încă la ce spital va naşte Meghan, însă aceasta ar fi refuzat să meargă tot la Lindo Wing, unde a născut cumnata ei, Kate Middleton.

Soţia prinţului Harry s-ar putea să aleagă spitalul Frimley Park din Surrey, care se află în apropiere de Frogmore Cottage, reşedinţa lor de la castelul Windsor, unde Meghan şi Harry urmează să se mute. 

Spre deosebire de Kate MIddleton, care a adus pe lume cei trei copii într-un spital asemănat cu un hotel de 5 stele, Meghan Markle ar fi ales un spital de stat pentru a fi mai aproape de casă, dar şi din dorinţa de a fi asemenea unei „persoane din popor”.