Melania Medeleanu: «Am vrut o pauză»

1 48694 original jpg jpeg

După o perioadă de absenţă de pe micile ecrane, Melania revine. Ce a făcut în timpul ăsta? Vom afla imediat. Oricum, pauza i-a priit:are un aer de om mulţumit. Aşa să fie?

A lipsit opt luni,ocupată cu afterschool-ul pe carel-a deschis. Şi cu copiii ceilalţi,dintr-un centru de plasament,pentru care s-a înscris la un master de Logopedie. Şi-a terminat prima sesiune cu 10 pe linie. Între două examene,mi-a vorbit despre noua emisiune,viaţa fără TV,satisfacţii,vacanţe,basme cu zmei,învăţătorul ei din copilărie. Melania are ochi albaştri,ca toţi cei din familia Medeleanu,şi-un fel aparte de-a povesti. 

Când am plecat din televiziune,mi-am propus o pauză de 6 luni. Colegii mei au fost foarte punctuali şi,după sesiunea din iarnă,au început să mă ia la întrebări. Cea care mi-a plăcut cel mai mult a fost:„Ce-ai vrea să faci în tv?” Cum ce-aş fi vrut eu să fac coincidea cu planurile pentru noua grilă,ne-am aşezat la discuţii şi aşa a răsărit „Megastory”,un program amplu de anchete,documentare,reportaje.

Televiziunea a fost multă vreme cea de-a doua familie a mea. Oriunde ai pleca şi oricât de frumos ar fi,nu-ţi poţi uita familia. Au fost momente în care mi-a lipsit. Cel mai greu însă era când primeam mesaje de la telespectatori. Mă ­făceau să mă îndoiesc că am luat decizia corectă. Lor le mulţumesc pentru bunele intenţii şi pentru înţelegere.

În  toamna anului trecut,am început un proiect social pentru copiii din Clinceni,Ilfov,în parteneriat cu primăria şi cu şcoala. Am găsit voluntari şi oameni care au donat tot felul de lucruri,de la mobilă la cărţi şi la alte materiale didactice. L-am conceput pentru

15 copii,am ajuns la 50. Acum le pregătesc ateliere de vară,în care să-şi consume imaginaţia şi energia.

Zilele par la fel,au acelaşi desfăşurător,dar de fapt fiecare oră e altfel. Dimineţile încep cu cafeaua. Trec în grădină,văd că bobocul de ieri se deschide,că lângă leuştean mai apar 100 de melci (ăsta e deja războiul meu personal de fiecare zi!). Apoi,

copiii din centrul de plasament… După-amiaza,teme la mate şi la română,şah,poveşti sau joacă la afterschool. Apoi cursurile mele.

O săptămână foarte frumoasă în Egipt. O destinaţie faţă de care am avut multă vreme prejudecăţi-nejustificate,fără îndoială. Ai istorie la fiecare pas,moschei spectaculoase în apropiere de cea mai veche biserică coptă,ai albastrul nemaipomenit al Mării Roşii,în care înoţi printre peşti coloraţi şi ţestoase.

3 tabieturi mai vechi sau mai noi

-Cafeaua de dimineaţă. Poate că e singurul răsfăţ al zilei care-şi păstrează neschimbată mireasma,gustul,puterea.  

-Inspecţia în grădină. Deşi fac mereu aceiaşi paşi în jurul fiecărui copac sau flori,grădina este în permanentă transformare.

-Dialog cu cel puţin un copil în fiecare zi. Poveştile de acasă ale unora dintre ei mă ajută să aflu cum să-i ajut.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg