Menţine culoarea părului mai mult timp cu şase sfaturi

1 73295 original jpg jpeg

Colorarea părului este un mod distractiv de a schimba întregul aspect, dar te-ai vopsit de curând şi nuanţa deja şi-a pierdut din strălucire? Iată cum poţi să menţii culoarea părului pentru mai mult timp cu câteva sfaturi simple.

Fiecare dintre noi,la un moment dat am vrut să experimentăm noi nuanţepe păr. Cele mai multe merg la salon,dar dacă vrei să economiseşti nişte bani,ai prefera s-o faci singură.Colorarea părului nu este o sarcină aşa de simplă precum pare. Există anumite lucruri pe care trebuie să le ştii atunci când te vopseşti singură.

Iată câteva sfaturi: Alege produsele corecte

Atunci când te vopseşti singură,trebuie să te asiguri că vopseaua cumpărată este nuanţa pe care o voiai. Înainte de a începe s-o aplici,testeaz-o în spatele urechii cu 24 de ore. Astfel îţi vei da seama dacă pielea reacţionează advers sau nu la vopsea.

Foloseşte şampoane blânde

Foloseşte un şampon delicat pentru spălarea părului. În mod normal,ar trebui să-l alegi pe cel special pentru părul vopsit. Dacă vrei ca culoarea să se menţină mai mult timp,acesta este unul dintre sfaturile pe care trebuie să-l iei în considerare.

Citeşte şi:4 tendinţe de culori de păr care se poartă acum

Aplică balsam întotdeauna

După ce ai terminat de spălat părul,nu uita de aplicarea balsamului. Pentru ca culoarea părului să aibă longevitate,aplică balsam şi apoi clăteşte-l cu apă călduţă.

Usucă părul natura  l

Evită folosirea de produse speciale pentru uscarea părului. Lasă-l să se usuce natural şi,asfel,eviţi ca părul să se deterioreze şi să devină fragil.

Spală părul cu apă rece

Folosirea de apă caldă pe păr poate deschide foliculii de păr,lucru care estompează culoarea mai repede. Aşadar,indiferent de cât de inconfortabil te vei simţi în acel moment,încearcă să speli şi clăteşti părul cu apă rece.

Citeşte şi:Cele mai bune măşti pentru păr

  Tunde vârfurile o dată la trei luni    

Mergi şi taie vârfurile o dată la trei-patru luni pentru a menţine părul sănătos şi frumos. Deteriorarea începe să devină vizibilă la vârfuri şi devine chiar mai accentuată atunci când părul este vopsit.

Credit foto:boldsky.comRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg