Mesaje sexuale subliminale din animaţiile Disney. Ce secrete ruşinoase se ascund în imagini

1 sirena 1 jpg jpeg

De aproape un secol, de la „naşterea“ lui Mickey Mouse, animaţiile Disney bucură copiii din toată lumea. Însă unele dintre aceste desene conţine mesaje subliminale ce au conotaţii sexuale evidente, care ar face orice părinte responsabil să spună „Stop joc!“.

Minunata lume Disney ascunde unele secrete ruşinoase, cel puţin pentru privitorii inocenţi, cum sunt copiii. De-a lungul timpului, s-a demonstrat însă că animaţiile Disney conţin tot felul de mesaje ascunse, de la cele rasiste, la cele cu tentă conspiraţionistă şi conotaţii sexuale.

Desenele Disney au reprezentat mereu un punct de atracţie atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Numai că unele atitudini pe care aceste animaţii le aduc, voalat, în prim-plan pot să fie considerate jignitoare, ba chiar periculoase pentru cei care le privesc, mai ales dacă telespectatorii sunt copii.

E Minnie Mouse sau...

Părţi intime dezvăluite, penisuri în erecţie, personaje languroase, de la Mickey Mouse la Mica Sirenă, multe animaţii de top ascund secrete ruşionase.

Cel mai cunoscut personaj Disney, creat chiar de Walt Disney, în 1928, pare să fie chiar el „capul răutăţilor“. Într-un desen apărut pe coperta unei reviste, Mickey Mouse apare îmbrăţişând-o pe iubita sa, Minnie. Însă imediat privirea îţi este atrasă de rochia cel puţin ciudată purtată de Minnie. Rochie la prima vedere, căci obiectul de îmbrăcăminte este, de fapt, un uriaş penis albastru.

„Mica sirenă“, unul ditre cele mai iubite filme Disney, are din plin mesaje mai mult sau mai puţin ascunse, cu o conotaţie sexuală. Unul dintre turnurile castelului seamănă izbitor cu, aţi ghicit, un penis uriaş, La scena nunţii, reverendul care oficiază căsătoria pare să aibă o erecţie. Reprezentanţii Disney s-au apărat spunând că oamenii văd ceva ce nu există şi că, de fapt, acela e genunchiul preotului şi nu altă parte a corpului.

Sex, sex, sex

Filmului „The Lion King“ (2002) conţine unul dintre cele mai evidente mesaje subliminale. Nici nu trebuie să te gândeşti prea mult ca să-ţi dai seama că ceva nu este în regulă în scena respectivă. Leul Simba se trânteşte pe pământ pentru a se odihni. Praful se ridică spre cer, unde formează, pentru un scurt moment, cuvântul „sex“. Animatorii Disney au susţinut că, de fapt, au creat cuvântul SFX pentru a onora echipa SFX a filmului (Special Effects, Efecte Special – n.r.). Totodată, afişul aceluiaşi film conţine imaginea semi-ascunsă a unei femei care nu poartă altceva decât o pereche de chiloţi.

Mesajul din animaţia „Tangled“ este destul de subtil şi doar un ochi antrenat l-ar descoperi. Dacă priveşti foarte atent, vei descoperi cuvântul „sex“ scris pe frânghie. Este doar o coincidenţă sau animatorii de la Disney s-au jucat din nou?

În filmul de animaţie „Who Framed Roger Rabbit/Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?“, unul ditre personajele principale, apare într-o scenă scurtă şi controversată. De câte ori s-a apăsat butonul Pauză penru această captură, nu se ştie, cert este că iepuroaica sexy Jessica îşi dezvăluie, „din greşeală“, părţile intime şi nu poartă lenjerie.

Hercule are un penis în cap

Hercule e un erou, dar orice erou are şi momente proaste. În animaţia Disney, el e lovit în cap cu o potcoavă. Imediat îi apare un cucui uriaş. Oare sub ce formă? Evident, de penis. „Accesorizat“ de testicule, căci sprâncenele lui Hercule capătă această formă în urma loviturii.

Personalitate marcantă, Walt Disney a fost, totodată, un personaj controversat, iar una dintre „petele“ carierei sale constă în acuzaţiile de antisemitism şi rasism care i s-au adus. Exemple în acest sens stau chiar nevinovatele personaje animate din producţiile Disney. De pildă, lupul cel rău din „Cei trei purceluşi“ poartă haine evreieşti, iar Mickey Mouse îşi pictează pe faţă, într-unul dintre filmuleţe, o mască neagră. În celebra „Carte a junglei“ este o scenă în care Mowgli îi spune ursului Baloo că speciile diferite nu pot trăi împreună.Recente

Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg