Michael Bolton, diagnosticat cu cancer la creier de Sărbători!

Viitorul carierei îndrăgitului cântăreț este pus sub semnul întrebării după ce Michael Bolton a anunțat că se află în recuperare după ce și-a extirpat o tumoră de pe creier.

image

Sărbătorile n-au fost deloc plăcute pentru interpretul hiturilor „Said I Loved You... But I Lied” și „How Am I Supposed to Live Without You”. Vedeta a aflat chiar înainte de Crăciun că avea o tumoră pe creier pe care a trebuit să și-o scoată de urgență.

Bolton a făcut șocantul anunț anul acesta, în urmă cu câteva zile, pe rețele sociale, luând prin surprindere pe toată lumea cu diagnosticul primit chiar înainte de Crăciun. Din cauza problemei sale de sănătate, care-i amenința viața, artistul a fost băgat de urgență în sala de operații. „Datorită echipei medicale care s-a ocupat de mine, extirparea tumorii a fost un succes!”, a dezvăluit vedeta pe Instagram și Facebook.

„2023 a ajuns să-mi ofere niște provocări neașteptate. Chiar înainte de Sărbători, s-a descoperit că am o tumoră la creier, care necesita intervenție chirugicală de urgență”, a scris cântărețul în spațiul online.

„Acum mă recuperez acasă și sunt înconjurat de o iubire nemărginită și de sprijinul familiei mele”, a continuat acesta. „În următoarele luni, îmi doi dedica timpul și energia recuperării mele, lucru care înseamnă că voi lua o pauză temporară de la susținut concerte”, a ținut să precizeze Michael Bolton.

image

Tumorile pe creier sunt relativ rare, însumând doar 1,4% din numărul total de cancere depistate, ne asigură experții. Simptomele unei tumori pe creier pot fi variate, dar, în general, includ dureri de cap persistente, vedere alterată, crize și dificultăți în a-ți găsi echilibrul și-a te exprima verbal.

Michael Bolton va împlini 71 de ani pe 26 februarie, este divorțat încă din 1990, are trei fiice pe care le adoră, șase nepoți și este implicat într-o relație amoroasă cu Heather Kezner (foto sus) încă de anul trecut.

Cariera artistului contează mai puțin în aceste momente dificile din viața Regelui baladelor, importantă este sănătatea lui Michael Bolton în acest moment. Așadar, însănătoșire grabnică, Michael Bolton!

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg