Cum a aflat Ivanka despre infidelitatea tatălui ei, Donald Trump

ICredea că părinții ei erau fericiți împreună, însă a aflat că nu era așa. Cine i-a dat vestea că tatăl ei iubea pe altcineva decât pe mama ei?

image

vanka Trump a anunțat, în noiembrie, că nu-l va sprijini pe tatăl ei, fostul președinte Donald Trump, în cea de-a doua campanie prezidențială a acestuia pentru a ajunge la Casa Albă în 2024. „Îl iubesc pe tata foarte mult!”, a dezvăluit ea pe Instagram. „Dar, de data asta, aleg să-i prioritizez pe copiii mei și viața privată pe care o creăm ca familie. Nu plănuiesc să mă mai implic în politică!”, și-a continuat ea explicațiile.

Mesajul ei a uimit întreaga lume, având în vedere că a fost extrem de implicată atunci când tatăl ei era președintele Statelor Unite. Însă multă lume e de părere că fiica fostului șef de stat american s-a săturat de toată drama creatî în jurul familiei Trump și că își dorește altceva de la viață.

Ivanka și familia ei au fost în vacanță în Egipt, după care au aterizat în Qatar pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Mai mult, a fost domnișoară de onoare la nunta surorii ei mai mici, Tiffany, fiica lui Donald și a Marlei Maples. Și asta în ciuda faptului că a fost extrem de afectată de relația pe care tatăl ei a avut-o cu Maples și, în urma căreia, a rezultat Tiffany…

Donald Trump era însurat cu Ivana Trump, mama celor trei copii mai mari ai fostului președinte american – Donald Jr., Ivanka și Eric, veniți pe lume între 1977 și 1992. Omul politic s-a însurat cu Marla din 1993, însă a existat o perioadă în care cele două relații ameroase din viața lui s-au suprapus. Cu toate astea, amanta nu s-a perceput niciodată… ca o amantă. „Eram doi oameni care ne iubeam. Nu m-am considerat niciodată o amantă…”, a declarat aceasta în timpul podcastului „Journeys of Faith with Paula Faris”. Însă Ivana avea altă părere…

image

„Acea femeie a început o relație cu soțul meu, tatăl a trei copii mici, în mod conștient”, a scris Ivana în autobiografia sa, „Raising Trump”. Faptul că Ivana și Donald s-au despărțit, la un moment dat, a șocat-o pe micuța Ivanka, pentru care prezența tot mai constantă a Marlei în viața tatălui ei devenise inconfortabilă.

În timpul unei vacanțe la schi, în Aspen, Colorado, Ivana și Maples s-au întâlnit. Era Crăciunul anului 1989 când Ivana a țipat la Maples „nenorocito, lasă-mi soțul în pace!”.

La scurt timp după acel moment, Ivanka s-a întâlnit cu paparazzi care au întrebat-o despre aventura tatălui ei și despre ceea ce declarase ea în presă legat de el, cum că ar fi fost „cel mai bun partener de sex pe care l-am avut vreodată”.

„Voiam eu cumva să aud așa ceva? În niciun caz!”, a explicat Ivanka ulterior în Marie Claire. „A fost o experiență îngrozitoare. Atunci am aflat cât de urâtă poate fi lumea în care trăiam! Aveau să mai urmeze și alte momente dificile, dar acela a fost unul mare, care m-a marcat, pentru că adolescența este oricum o perioadă complicată din viața fiecăruia!”, a conchis Ivanka.

foto - Shutterstock



Recente

JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg