Mici trucuri pentru un aspect fizic de invidiat

1 66890 original jpg jpeg

Majoritatea femeilor le admiră pe vedete mai ales pentru felul impecabil în care acestea arată şi cred că natura le-a înzestrat cu numeroase calităţi fizice. Însă, trebuie să ştiţi că de multe ori lucrurile nu stau deloc aşa.

Nici starurile nu sunt perfecte,însă acestea aplică mici trucuri pentru un aspect fizic de invidiat:aşa ajung să aibă un ten perfect,ochi seducători şi buze senzuale şi un păr strălucitor,la fel ca cel din reclamele la şampoane. Aşa că,în loc să-ţi plângi de milă şi să-ţi spui că niciodată nu o să ajungi ca ele,treci la treabă. Ai nevoie doar de mici trucuri pentru un aspect fizic de invidiat şi,în scurt timp,vei atrage numeroase priviri. 

Iată câteva mici trucuri pentru un aspect fizic de invidiat:

Dacă îţi doreşti un tonus de invidiat trebuie doar să ai în vedere câteva mici trucuri. De exemplu,bea în fiecare dimineaţă 15 pahare cu apă şi mănâncă cât mai multe fructe şi legume proaspete. De asemenea,va trebui să elimini grăsimile din dieta ta.

Tot cu ajutorul unor mici trucuri pentru un aspect fizic de invidiat vor putea fi prevenite cearcănele. Cel mai bun remediu pentru îndepărtarea cearcănelor este masca de castraveţi sau de cartofi. Aplică pe zona din jurul ochilor o compresă îmbibată cu suc de castraveţi sau de cartofi şi lasă să acţioneze peste noapte. 

Te numeri printre fetele cu buze mici,dar visezi să ai senzualitatea Angelinei Jolie? Cu ajutorul a unor mici trucuri pentru un aspect fizic de invidiat vei putea avea buze mai mari şi apetisante,fără intervenţia unor proceduri dureroase. De exemplu,un mic truc este să aplici deasupra rujului un stop de gloss pe mijlocul buzei,atât sus,cât şi jos. Glossul reflectă lumina iar astfel vei obţine efectul mult dorit de mărire a buzelor. În plus,este indicat să stai departe de rujurile închise la culoare. Acestea îţi creează buze şi mai subţiri,decât sunt ele în realitate. E demonstrat faptul că nuanţele deschise redau aspectul unor buze apetisante şi cărnoase.

Mici trucuri pentru un aspect fizic de invidiat:fardul perlat te va ajuta să ai ochi mari şi seducători

Majoritatea femeilor îşi doresc ochi mai mari. Dacă şi tu te numeri în această categorie,nu-ţi pierde speranţa. Cu ajutorul unor mici trucuri pentru un aspect fizic de invidiat vei reuşi să dai impresia că ai nişte ochi mari,seducători care inspiră determinare,senzualitate,frumuseţe şi mult sex appeal. Înainte să aplici mascara,curbează-ţi întotdeauna genele cu un ondulator cu protecţie de cauciuc. Şi genele false ajută la mărirea ochilor,cu condiţia să nu fie prea dese şi prea lungi,şi prin urmare prea grele pentru pleoape,ascunzând de tot ochii. În plus,un alt mic truc pentru a avea ochii mai mari este să foloseşti un fard perlat. Perlat,nu sidefat! Fardurile sidefate atrag,într-adevăr,mai multă lumină în zona ochilor,însă îi poate face să pară spălăciţi.

Orice femeie îşi doreşte un păr mătăsos şi strălucitor. Şi în acest caz poţi să foloseşti mici trucuri care să te ajute să obţii acest lucru. De exemplu,amestecă două ouă cu 4 linguri de ulei de măsline şi aplică această compoziţie pe păr. Acoperă podoaba capilară cu un prosop timp de 15 minute şi apoi spală-l. Vei avea un păr superb!Recente

Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg