Mick Jagger, flatat sau revoltat de melodia „Moves Like Jagger‟ , a trupei Maroon 5?

1 mick jagger shutterstock 183447434 jpg jpeg

Adam Levine, vocalul trupei Maroon 5, s-a plâns celor de la Entertainment Tonight, în 2018, că melodia „Moves Like Jagger‟ are un defect major: Are notele prea înalte, iar eu sunt prea bătrân pentru aşa ceva…‟ Însă piesa a devenit instant un hit şi îi încântă nespus pe fanii formaţiei. Şi pe Mick Jagger oare?

„Moves Like Jagger‟ face aluzie la mişcările pe care le face liderul trupei Rolling Stones pe scenă, lucru care ar poate să-l flateze pe superstarul rock sau, dimpotrivă, să-l deranjeze. Care a fost oare reacţia lui Jagger?

Melodia a fost lansată în 2011 şi a devenit, la scurt timp, una dintre cele mai bune piese din acel an, înregistrând 14,4 milioane de descărcări, după cum ne informează Vulture.

Stilul de dans al lui Mick Jagger iese cu adevărat în evidenţă, după cum am observat cu toţii, însă puţini ştiu că faimosul rocker a preluat nişte mişcări de la colega lui de breală, Tina Turner. “Am lucrat cu el în vestiar, eu şi fetele mele, şi l-am învăţat cum să se mişte”, a dezvăluit Turner în Daily Mail.

Dar una e să preiei nişte mişcări de la Regina Rock-ului şi alta e să facă cineva aluzie la dansul pe care îl practici pe scenă, nu credeţi? Aşadar i-a convenit lui Mick asocierea cu Maroon 5?

Conform Digital Spy, în 2012, Jagger a declarat pentru The Sun că nu s-a împotrivit niciodată melodiei care are în titlu numele lui de familie. “Te prinde imediat, a amuzantă… mi-aş fi dorit s-o fi compus eu!”, a dezvăluit Mick pentru tabloidul cu pricina. Piesa i se pare puţin diferită faţă de melodiile obişnuite ale trupei, dar energia pe care o transmite şi ritmul ei îi par absolut familiare lui Jagger.   

Totuşi piesa are un mare dezavantaj. L-a făcut pe Mick să fie conştient de dansul său şi nu numai atât... “A pus presiune pe mine atunci când dansez”, a dezvăluit acesta, după care a adăugat altă problemă pe care o are cu "Moves Like Jagger": "Din păcate, nu se câştigă nici măcar un cent din faptul că cineva face un cântec despre mişcările lui Jagger".

Foto - ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg