Mick Jagger, flatat sau revoltat de melodia „Moves Like Jagger‟ , a trupei Maroon 5?

1 mick jagger shutterstock 183447434 jpg jpeg

Adam Levine, vocalul trupei Maroon 5, s-a plâns celor de la Entertainment Tonight, în 2018, că melodia „Moves Like Jagger‟ are un defect major: Are notele prea înalte, iar eu sunt prea bătrân pentru aşa ceva…‟ Însă piesa a devenit instant un hit şi îi încântă nespus pe fanii formaţiei. Şi pe Mick Jagger oare?

„Moves Like Jagger‟ face aluzie la mişcările pe care le face liderul trupei Rolling Stones pe scenă, lucru care ar poate să-l flateze pe superstarul rock sau, dimpotrivă, să-l deranjeze. Care a fost oare reacţia lui Jagger?

Melodia a fost lansată în 2011 şi a devenit, la scurt timp, una dintre cele mai bune piese din acel an, înregistrând 14,4 milioane de descărcări, după cum ne informează Vulture.

Stilul de dans al lui Mick Jagger iese cu adevărat în evidenţă, după cum am observat cu toţii, însă puţini ştiu că faimosul rocker a preluat nişte mişcări de la colega lui de breală, Tina Turner. “Am lucrat cu el în vestiar, eu şi fetele mele, şi l-am învăţat cum să se mişte”, a dezvăluit Turner în Daily Mail.

Dar una e să preiei nişte mişcări de la Regina Rock-ului şi alta e să facă cineva aluzie la dansul pe care îl practici pe scenă, nu credeţi? Aşadar i-a convenit lui Mick asocierea cu Maroon 5?

Conform Digital Spy, în 2012, Jagger a declarat pentru The Sun că nu s-a împotrivit niciodată melodiei care are în titlu numele lui de familie. “Te prinde imediat, a amuzantă… mi-aş fi dorit s-o fi compus eu!”, a dezvăluit Mick pentru tabloidul cu pricina. Piesa i se pare puţin diferită faţă de melodiile obişnuite ale trupei, dar energia pe care o transmite şi ritmul ei îi par absolut familiare lui Jagger.   

Totuşi piesa are un mare dezavantaj. L-a făcut pe Mick să fie conştient de dansul său şi nu numai atât... “A pus presiune pe mine atunci când dansez”, a dezvăluit acesta, după care a adăugat altă problemă pe care o are cu "Moves Like Jagger": "Din păcate, nu se câştigă nici măcar un cent din faptul că cineva face un cântec despre mişcările lui Jagger".

Foto - Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg