Mick Jagger, străbunic, bunic şi proaspăt tătic, la 73 de ani. Bărbaţi celebri care au devenit părinţi la vârste înaintate

1 tati celebri jpg jpeg

Pentru că munca le-a ocupat o mare parte din timp, multe vedete şi-au dorit, cu ardoare, să se liniştească şi să devină părinţi. Unele dintre ele nu au renunţat să spere că vor avea familia mult visată, nici după vârsta de 60 de ani, iar dorinţa le-a fost îndeplinită.

Odinioară, să îţi întemeiezi o familie era destul de simplu. Tinerii se căsătoreau la vârste fragede şi îşi întregeau familia cu 2, 3 sau mai mulţi copii, până să împlinească vârsta de 30 de ani. Astăzi, tot mai mulţi bărbaţi devin taţi la vârste mult mai înaintate. Pentru că pun cariera pe primul loc, chiar şi unele vedete încep să se gândească la copii abia după vârsta de 40 de ani sau chiar 60. Iată care sunt bărbaţii celebri, care reprezintă acest trend! Unul din ei a devenit tată, la 73 de ani.

Mel Gibson, tată la 61 de ani

Actorul şi regizorul australian, în vârstă de 65 de ani, Mel Gibson, a devenit tată pe când avea 61 de ani. În anul 2017, iubita sa, fostă campioană de echitaţie şi scriitoare, Rosalind Ross, a născut un băiat pe nume Lars. Actorul mai are alţi opt copii, din relaţii diferite, pe Milo Gibson, Hannah Gibson, Lucia Gibson, Christian Gibson, Thomas Gibson, Edward Gibson, William Gibson şi Louis Gibson.

Citeşte şi: Cele mai scumpe divorţuri din lumea celebrităţilor. Madonna şi Mel Gibson au plătit sume impresionante 

Rowan Atkinson, tată la 62 de ani

Celebrul actor Rowan Atkinson (67 de ani), cel care l-a interpretat pe Mr. Bean, a devenit tată la vârsta de 62 de ani, pentru a treia oară. Iubita sa, Louis Ford, mai tânără cu 33 de ani ca el, i-a dăruit o fiică, pe nume Isla Atkinson, care astăzi are 4 ani. Actorul mai are doi copii, din căsnicia anterioară cu Sunetra Sastry, o fată Lily şi un băiat pe nume Ben.

Alec Baldwin, tată la 63 de ani

Actorul Alec Baldwin are o familie numeroasă. Alături de prima sa soţie, Kim Basinger, cu care a convieţuit între anii 1993-2002, starul are o fiică, pe Ireland, iar cu Hilaria, femeia care îi este astăzi alături, şi instructoare de yoga, are şase copii. Anul trecut, la vârsta de 63 de ani, actorul a devenit tată pentru a şasea oară, după două episoare dureroase, în care Hilaria a pierdut două sarcini.

Citeşte şi: Ce spune Hilaria, soţia lui Alec Baldwin, despre incidentul de pe platoul de filmare al filmului „Rust”

Mick Jagger, tată la 73 de ani

Cuceritorul rocker de la The Rolling Stones, Mick Jagger (78 de ani), are opt copii cu cinci femei diferite. Interesant este că în anul 2016, pe când avea 73 de ani, Mick era în acelaşi timp străbunic, bunic şi devenea tatăl lui Deveraux Octavian Basil Jagger. Artistul i-a pus acest nume, deoarece Octavian înseamnă „născul al optulea” în latină, iar Basil era prenumele regretatului tată al lui Mick, care a murit în 2006.

Sursă foto: ShutterstockRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg