Mihaela Rădulescu, despre prima experienţă sexuală: "Aveam aproape 17 ani. El era stângaci şi complexat"

1 mihaela radulescu stefan banica jpg jpeg

Mihaela Rădulescu a fost întotdeauna o prezentă controversată în peisajul monden din România, din pricina dezinvolturii sale şi a felului de a spune lucrurilor pe nume. Diva de la Monaco vine din nou cu o declaraţie incendiară, prin care povesteşte public cum a decurs prima sa experienţă sexuală.

Mihaela Rădulescu a oferit un interviu pentru Revista Tango şi, printre altele, a vorbit despre primul bărbat din viaţa sa.

Citeşte şi: Horoscop săptămâna 9-15 decembrie cu Camelia Pătrăşcanu. Aceşti nativi vor câştiga bani cu nemiluita

 „Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu am provocat „experienţa”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experienţă nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării” a declarat Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, adevărul despre căsnicia cu Virgil Şteblea: ”Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soţului meu”

Vedeta a povestit amuzată cum cel căuia i-a oferit fecioria era complexat şi destul de timid pentru gusturile sale. Ba mai mult, Mihaela Rădulescu a avut şi o remarcă unor jenantă pentru primul bărbat din viaţa sa.

„Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate şi pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci şi complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că şi astăzi are probleme la aşternut (să mă scuze!)” a mai spus Mihaela Rădulescu, pentru publicaţia menţionată. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg