Mihai Chiţu a lansat piesa “O ultimă ţigară”, feat. Mellina(video)

1 75929 original jpg jpeg

Mihai Chiţu, câştigătorul concursului “Vocea României” din anul 2013, revine cu single-ul “O ultimă ţigară”, feat. Mellina. Piesa este compusă şi produsă de către DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia) împreună cu cei doi artişti, pentru Cat Music.

"Mă bucur mult că am colaborat cu Mellina şi producătorii de la DOMG. Mereu când ne întâlnim, există un vibe bun şi asta se reflectă şi în muzica pe care o facem. ‘O ultimă ţigară’ pune în scenă o relaţie complicată, dar totodată foarte frumoasă, cu certuri, sentimente intense, dar care din cauza orgoliului şi a neînţelegerilor, nu poate avea un final fericit.", a spus Mihai Chitu.

“’O ultimă tigară’ este o piesă foarte specială pentru mine, mă regăsesc în ea. Piesa a luat naştere după un studio session alături de producătorii de la DOMG şi Mihai Chiţu. Sfârşitul unei relaţii poate fi un sentiment dureros, dar trebuie să învăţăm că orice sfârşit înseamnă un nou început. Pe Mihai îl cunosc de la Vocea României şi este, într-adevar, demn de trofeul câştigat acolo!", a declarat Mellina.

Videoclipul piesei a fost filmat în România, în regia lui Daniel Libeg. De imaginea artiştilor s-au ocupat Delade Beauty Salon (hair styling) şi Raluca Năstase (make-up).

"Mihai Chiţu şi Mellina sunt doi artişti care ne plac foarte mult. Aşa că am decis să compunem o piesă care să îi poată aduce pe amândoi pe scenă. Am intrat în studio şi împreună am reuşit să dăm viaţă piesei “O ultimă ţigară”. O poveste de dragoste frumoasă, dar care într-un final se încheie, arde şi ajunge la filtru, precum o ţigară!", au adăugat baieţii de la DOMG.