Mirela Boureanu Vaida a rămas fără emisiune la Antena 1

1 84200 original jpg jpeg

Anunţul a fost făcut de prezentatoare pe contul ei de socializare. Mirela Boureanu Vaida a rămas fără emisiune la Antena 1. Emisiunea 'Totul pentru dragoste' va fi scoasă din grilă din data de 23 noiembrie. Informaţia a fost publicată şi de către paginademedia.ro.

Mirela Boureanu Vaida a rămas fără emisiune la Antena 1

„Totul pentru dragoste – la bine şi la greu', emisiune prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, iese din grila postului, după cifre slabe de audienţă. De săptămâna viitoare, emisiunea matrimonială va fi înlocuită cu filme”, apare pe paginademedia.ro.

Informaţia apărută pe siteul sus citat a fost confirmată şi de Mirela Boureanu Vaida. Aceasta susţine că va reveni pe post cu proiecte noi, unele care i se vor potrivi de data aceasta.

'Asa este! Proiectul Totul pentru dragoste' (in varianta modificata) se termina vineri. Televiziunea inseamna experiente, riscuri, cautari, incercari si, de cele mai multe ori, reusite!! Am avut experienta de a prezenta emisiuni diverse, de la Revelioanele La Hanu Mirelei', reality-show-ul Mireasa pentru fiul meu' pana la emisiuni grele ca si continut afectiv si de ancheta sociala, precum Acces Direct'!

image

Cu toate am fost, de cele mai multe ori, lideri de piata! Insa am si experienta esecului! Asta nu ma face mai slaba! ☺️ Dimpotriva! Am trecut prin toate starile si prin foarte multe formate si am inteles ce mi se potriveste si ce nu ma reprezinta! Experienta si satisfactiile mele in televiziune sunt ale mele si nu mi le poate lua nimeni!! Va multumesc ca mi-ati fost alaturi neconditionat!

e vom vedea anul viitor, sper, cu formate mult mai performante si mai potrivite mie! Pana atunci va voi tine la curent cu tot ce e frumos si palpitant in viata mea, pe blogul personal www.mirelavaida.ro. Va multumesc, inca o data, pentru ca mi-ati daruit cele mai frumoase satisfactii profesionale din ultimii ani! ❤️', a fost mesajul transmis de Mirela Vaida.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg