Mirela Vaida a spus totul despre relaţia pe care o are cu soacra sa: "Mă disperă. Să vedem care din noi cedează prima"

5 mirela vaida 1 jpg jpeg

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, iar pe lângă o carieră uimitoare în televiziune, vedeta are o mulţime de alte activităţi. Timpul şi-l împarte între platoul de televiziune, teatru, scenă şi familie, căci pe lânga emisiunea pe care o moderează, Mirela Vaida este şi actriţă la Teatrul de Comedie, cântă cu trupa sa la evenimente şi este şi mamă a trei copii.

După ce a venit pe lume cel de-al treilea copil, Mirela Vaida s-a văzut nevoită să ceară ajutor, mai ales că la doar câteva luni la întors la serviciu, la cârma emisiunii "Acces Direct". Astfel, soacra sa s-a mutat de la Cluj la Bucureşti, lucru care a dat puţin peste cap viaţa Mirelei, a soţului său, dar şi a soacrei. 

Citeşte şi: Andreea Marin şi iubitul său au oferit primul interviu împreună: "Andreea este mult mai naturală decât o cunosc toţi ceilalţi"

"Ea avea o viaţă liniştită la Cluj. Avea orele ei acolo, 4 ore pe zi la şcoală.. Socrul meu liniştit, lua ziarul, făcea sport... Activităţi de pensionari. Până când a venit aici! Şi când a venit aici, cred că în trei zile-patru a slăbit! S-a tras la faţă! Acum şi-a mai revenit. Are o lună de când a venit la noi, a înţeles care-i ritmul. Nu e uşor pentru ea, să-şi schimbe deodată toată viaţa. E numai cu mâncare, cu aspiratorul, mopul... Noi suntem plecaţi toată ziua", a declarat Mirela Vaida, într-un interviu, la Antena Stars.

Mirela Vaida recunoaşte că adesea felul de a fi a soacrei sale o scoate din minţi, iar faptul că e ardeleancă şi are "doar două viteze" i se pare de neînţeles, raporându-se la faptul ca ea este tot timpul pe grabă şi se împarte între carieră şi familie. 

Citeşte şi: Roxana Vancea, transformare incredibilă. Ce mănâncă fosta vedetă TV ca să se menţină în formă

"Să vedem care dintre noi cedează prima. Ea e calmă, prea calmă. Ea zice că e mai aşezată, că aşa sunt ardelenii. Pe mine mă disperă că nu înţeleg cum poţi să ai două viteze: înainte şi înapoi. Sunt convinsă că se funcţionează şi aşa, că mă ajută. Găsesc casa curată, copiii curaţi, mâncaţi... Dacă eram la fel, ieşeau scântei. Soacra mea e o femeie deşteaptă, a înţeles că eu fac bulbuci şi cam atât", a continuat Mirela Vaida, potrivit sursei citate.Recente

596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg