Mirela Vaida deţine secretul unei relaţii fericite: „Discutaţi în contradictoriu, chiar dacă nu îţi convine ce spune celălalt"

4 mirela vaida jpg jpeg

Mirela Vaida este un exemplu de urmat pentru toate femeile, atât în materie de carieră, cât şi pentru viaţa de familie. Vedeta reuşeşte să le îmbine cu succes şi să ducă o viaţă împlinită, alături de soţul său şi de cei trei copii, o fetiţă, Carla şi cei doi băieţi, Vladimir şi Tudor.

Întrebată care este cel mai important lucru într-o relaţie de succes, Mirela Vaida a dat un răspuns din propria experienţă. 

Citeşte şi: Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"

stanga
dreapta
2 vaoda jpg jpeg
2 mirela vaida copii jpg jpeg
4 mirela vaida craciun copii jpg jpeg
5 mirela vaida 1 jpg jpeg
6 vaida jpg jpeg

"Comunicarea. Unde e comunicare, e şi respect, şi încredere. Trebuie să îi spui cleuilalt ce simţi şi celălalt îţi spune şi el. Discutaţi în contradictoriu, chiar dacă nu îţi convine ce spune celălalt. Nu lăsaţi canale blocate", a mărturisit prezentatoarea tv, într-un interviu pe care l-a acordat la Happy Channel. 

Mirela a mai răspuns şi întrebării "Ce îţi place la tine şi ce te enervează la tine?" cât de poate de scurt şi la obiect.

Îmi place încăpăţânarea mea şi mă enervează încăpăţânarea. E cu dus-întors încăpăţânarea asta. Să ştii că eu am şi o latură pe care nu mi-o ştie nimeni, o latură "mai pesimistă, aşa", a mai spus vedeta care prezintă emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

Mirela Vaida are trei copii şi, pe lângă televiziune, are o carieră de succes în muzică, alături de trupa sa, Vaida Band, cu care cântă la diverse petreceri şi evenimente. Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg