Mirela Vaida:«Sunt încăpăţânată şi nu-mi place să fiu pe locul doi»

1 54636 original jpg jpeg

Pentru prezentatoarea TV, fiecare zi înseamnă o nouă provocare. Chiar dacă îşi petrece mult timp pe platouri, strecoară în programul ei încărcat şi alte activităţi care o relaxează şi-i menţin tonusul ridicat.

Vedeta ne-a povestit care sunt acele lucruri fără de care n-ar putea trăi,într-un interviu plin de culoare.

Cât de greu a fost să te adaptezi la rolul de prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu“?

La început mi-a fost dificil să înţeleg mersul lucrurilor şi să vin cu un stil nou,personal şi mult mai relaxat în a aborda discuţiile. Nicio zi nu seamănă cu alta,niciodată nu ştiu unde poate duce o discuţie sau cum se pot termina lucrurile. Îmi place necunoscutul în care mă avânt în fiecare zi şi asta mă ţine vie.

Ai fi participat la un astfel de show dacă ai fi vrut să-ţi găseşti perechea?

În nebunia şi ambiţia care mă caracterizează,da! Dar tot ele ar fi fost cele care m-ar fi dat afară în scurt timp. Cu alte cuvinte,aş fi intrat prima în competiţie şi,probabil,tot prima aş fi eşuat,şi nu pentru că nu aş fi făcut faţă regulamentului,ci pentru că sunt încăpăţânată şi nu-mi place să fiu pe locul doi.

Pe lângă televiziune,puţini ştiu că mai apari şi pe scene de teatru. Care-ţi aduce mai multe satisfacţii?

Ambele sunt pe gustul meu,dar nu le pot compara pentru că se completează una pe cealaltă! Dacă eu astăzi mă simt dezinhibată în faţa camerelor de luat vederi este pentru că am exerciţiul cu publicul de teatru. Dacă pe scenă sunt sigură şi stăpână pe mine,se datorează lucrurilor pe care le-am învăţat din televiziune.

Vedeta ne-a povestit care sunt acele lucruri fără de care n-ar putea trăi,într-un interviu plin de culoare.

Ai făcut multe sacrificii pe plan personal pentru a ajunge unde eşti astăzi?

Deşi visul meu era să fiu reprezentantul României la NATO sau UE,Dumnezeu a avut alte planuri cu mine. Mi l-a scos în cale pe soţul meu,care mă înţelege şi mă susţine în tot ce fac. Poate că am mai sacrificat timpul acordat nouă,dar tot asta ne-a învăţat cum să fructificăm la maximum orele petrecute împreună.

Povesteşte-mi cum arată o zi din viaţa ta în afara studioului TV.

În fiecare zi fac ceva diferit. Dacă luni,după emisiune,merg la sala de fitness şi la canto,marţi merg la echitaţie,iar miercuri din nou la sală şi la tratamente cosmetice. Joi trebuie să ajung la repetiţii cu trupa mea,VaidaShow. Weekendul mă prinde cu multe evenimente la care cânt toate genurile de muzică,de la coveruri până la muzică populară. Sâmbăta şi duminica am spectacole la Teatrul de Revistă „C. Tănase“,unde sunt solist vocal.

Mirela Vaida prezintă emisiunea „Mireasă pentru fiul meu“,de luni până sâmbătă,la Antena 1

simeon stalpnicul png

Profesia ta presupune şi o atenţie deosebită asupra aspectului fizic. Cum te menţii în formă?

Merg la aerobic de două-trei ori pe săptămână,iar la echitaţie de două ori în acelaşi interval. Îmi ocup astfel timpul liber pentru că vreau să-mi menţin ritmul de viaţă şi să mă relaxez. Echitaţia mă eliberează de tensiuni şi mă deconectează de toate problemele de peste zi.

În ceea ce priveşte îngrijirea corporală,ai vreun ritual zilnic?

Pentru mine,demachierea tenului este obligatorie,la fel ca şi aplicarea unor creme pentru ochi şi pentru hrănirea feţei. Din când în când,folosesc şi măşti cu argilă pentru degresarea şi purificarea tenului,după care mă dau cu ulei de măsline sau de migdale. Mizez foarte mult pe tratamentele naturiste,cu produse cât mai puţin prelucrate.

„Nu aleg comoditatea,nici partea frumoasă şi strălucitoare a lucrurilor. Mereu,calea cea mai grea îţi va aduce cele mai multe satisfacţii.“

Din lumea unei învingătoare

„Echitaţia mă eliberează de tensiuni şi mă deconectează de toate problemele de peste zi“

simeon stalpnicul png

-Printre pasiunile mele se numără muzica,echitaţia şi literatura

-Când am puţin timp liber,îmi place să iau masa în oraş cu o prietenă

-Consider că secretul vieţii constă în a învăţa cum să-ţi placă ceea ce faci