Cu această dietă se menține Tom Cruise în formă la 60 de ani

Ajuns la vârsta de 60 de ani, Tom Cruise pare că nu a îmbătrânit deloc de la apariția în primul film, „Top Gun‟, din anul 1986. Actorul are câteva trucuri sănătoase cu ajutorul cărora sfidează trecerea timpului. 

image

Tom Cruise este renumit pentru că își face singur toate cascadoriile periculoase. Îl putem vedea în noul film „Top Gun‟, cum pilotează avionul său ca un profesionist și cum sare cu parașuta. Aceste lucruri, cu siguranță, nu ar fi fost posibile fără o dietă strictă și o rutină în care sunt incluse antrenamentele fizice. 

Citește și: Val Kilmer l-a „ținut la distanță” pe Tom Cruise la filmările Top Gun

Ce alimente consumă Tom Cruise și ce evită

Potrivit „Men’s Health‟, Tom Cruise consumă doar alimente pregătite la grătar și evită în totalitate prăjelile. Asta pentru că prăjelile pot accelera procesul de îmbătrânire al pielii și favorizează creșterea în greutate. De asemenea, pentru a se menține în formă, în special înainte de filmări, vedeta evită carbohidrați, precum: pâine, paste, cartofi, orez, paste și cereale și consumă alimente sănătoase, precum: măsline, roșii, ciocolată neagră, somon, ovăz, ulei de măsline, broccoli și spanac. 

Cu un program atât de încărcat, Cruise își ia energia din mici gustări sănătoase, precum: afine, nuci și curmale cu unt de arahide și fulgi de cocos. 

În ciuda faptului că actorul iubește prăjiturile, înainte de filmări, el evită în totalitate zahărul, deoarece scade nivelul de energie, accelerează îmbătrânirea și provoacă inflamații. „Îmi place zahărul, dar nu pot să mănânc când mă antrenez și când filmez aceste filme. Așa că împart cu alții preparatele din zahăr‟, a spus el. 

Vezi și: Cum a trăit Tom Cruise în sărăcie și a început să lucreze la 8 ani

Tom Cruise, „regele‟ pastelor carbonara

Când vine vorba de alimentația sa, Cruise are principii foarte sănătoase, însă actorul recunoaște că nu se poate abține să consume un anumit preparat - paste carbonara.

De fapt, el obișnuiește să le și gătească, autointitulându-se „Regele Cabonara‟. În rețeta actorului sunt incluse următoarele ingrediente: 1 pachet cu spaghete, 1 ceapă tocată, 2 căței de usturoi, 1 lingură de ulei de măsline, 8-12 felii de slănină, 4 ouă și 1-2 căni cu parmezan ras. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg