VIDEO Cele mai intense scene de film jucate de actori căsătoriţi în realitate

Cuplurile de actori din viața reală apar adesea împreună în filme. Unii dintre ei au făcut echipă frecvent, cum este cazul perechii Penélope Cruz-Javier Bardem, şi au reuşit să realizeze scene memorabile.

Penelope Cruz şi Javier Bardem jpeg

O parte din actorii care au format sau mai formează cupluri de invidiat au rămas în memoria cinefililor pentru scene incredibile, pline de pasiune sau ostilitate. Au fost atât de convingători, încât nu poţi să nu te gândeşti ce se petrecea cu adevărat între ei în spatele uşilor închise, cu atât mai mult dacă între timp s-au despărţit.

„Cântăreţul de salsa‟

Cuplul de celebrități format cândva din Jennifer Lopez și Marc Anthony a apărut în muzicalul „Cântăreţul de salsa‟ („El Cantante‟) din anul 2006. Pelicula spune povestea legendei salsa Héctor Lavoe și a căsătoriei lui cu senzuala „Puchi‟. Este o poveste marcată de tragedii și frământări, iar cea mai dramatică are loc imediat după înmormântarea fiului lor adolescent, când Hector îi spune lui Puchi că vrea să se despartă. Stilul lor de viaţă toxic, consumul de droguri şi lipsa de comunicare îl face să-şi dorească să pună capăt căsniciei. Puchi îl acuză de egoism. Lopez este explozivă, oferind un contrast uimitor cu Anthony.

„Departe, departe‟

Tom Cruise şi Nicole Kidman au colaborat la realizarea a trei pelicule foarte diferite: „Zilele tunetului‟ (1990), „Departe, departe‟ (1992) și „Cu ochii larg închişi‟ (1999). Deși există mai multe scene intense între cei doi, în thrillerul erotic Cu ochii larg închişi, acestea sunt dominate de Kidman, cu monologuri incredibile.

Vezi şi: Cele mai bine plătite roluri din filme din toate timpurile

În drama romantică „Departe, departe‟, relația de dragoste-ură dintre Shannon (Kidman) și Joseph (Cruise) aduce multă pasiune. Aristocrata Shannon este disperată să părăsească Irlanda pentru a începe o viață nouă în America. În ciuda ciocnirilor lor, îl implră pe Joseph, un băiat sărac, s-o însoțească ca slujitor și protector. Într-o scenă memorabilă, Shannon, cuprinsă de gelozie, îl jigneşte pe Joseph. La rândul său, el o lovește de Shannon, ajungând s-o arunce într-o cadă plină cu apă.

„Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar‟

Penélope Cruz și Javier Bardem ar putea spune că deţin un record la numărul de filme în care au apărut. Cei doi au jucat împreună în nu mai puţin de nouă lungmetraje de la începutul anilor `90. Dintre acestea, trei au fost realizate după căsătoria din anul 2010. Cu toate acestea, drama „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar‟ („Loving Pablo‟) lansată în anul 2017 are una dintre cele mai intense scene dintre ei.

Citeşte şi: Ce condiție a pus Michael Jackson ca să apară în filmul „Men in Black 2”

Filmul se bazează pe evenimentele adevărate din cartea de memorii a jurnalistei Virginia Vallejo despre relația ei romantică cu celebrul baron al drogurilor columbian Pablo Escobar.

Virginia, disperată, îl vizitează pe Pablo în închisoare pentru a-i cere ajutor financiar, astfel încât să poată fugi din țară și începe o nouă viață departe de amenințările datorate asocierii cu el. El îi răspunde cu cruzime, iar Virginia âncepe să plângă și vorbește despre cât de vulnerabilă este, fiind lipsită de protecţie. Penélope Cruz a vorbit despre această scenă ca fiind cea mai emoționantă din acest film şi cea mai dificilă.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg