Monica Roşu este însărcinată. Fosta gimnastă a postat prima fotografie cu burtica

1 monica png png

Fosta gimnastă Monica Roşu trăieşte de mai mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad Adrian. Recent, Monica a dat vestea cea mare că aşteaptă un copil şi se pregăteşte de nuntă.

Deşi este destul de activă pe reţelele sociale, împărtăşind adesea poze din vacanţe cu fanii ei, în ultimul timp Monica a păstrat discreţia şi nu a dezvăluit îndată că este însărcinată. Ea a aşteptat să treacă mai mult de trei luni până să facă public anunţul. 

Fosta concurentă de la Exatlon a fost invitată în emisiunea ”Vorbeşte lumea”, de la Pro Tv, unde a vorbit deschis despre cum decurge sarcina. ”Mă bucur că nu mi-a fost rău absolut deloc. N-am avut greţuri, nu ştiu, poate aşa perioade de oboseală, mi se închideau ochii pe la ora 5 după-amiaza”, a spus Monica. Însărcinată în cinci luni, viitoarea mămică a hotărât să distribuie şi pe Instagram o poză cu burtica, spre încântarea celor care o urmăresc.

stanga
dreapta
2 monica rosu1 png png
3 monica rosu 2 png png
4 monica1 png png
5 monica2 png png
6 monica3 png png
7 monica4 png png

        View this post on Instagram                   In pofida greutatilor aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine si sunt foarte fericita sa impartasesc cu voi vestile bune. Eu si familia mea abia asteptam sa cunoastem mica noastra comoara din burtica si suntem extrem de recunoscatori pentru asa o binecuvantare.🥰♥️ @vlad.adrian • 📸 @georgiana.dinu.88 A post shared by Monica Roșu (@monicarosuofficial) on Sep 23, 2020 at 4:00am PDT

In pofida greutatilor aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine si sunt foarte fericita sa impartasesc cu voi vestile bune. Eu si familia mea abia asteptam sa cunoastem mica noastra comoara din burtica si suntem extrem de recunoscatori pentru asa o binecuvantare.🥰♥️ @vlad.adrian • 📸 @georgiana.dinu.88

A post shared by Monica Roșu (@monicarosuofficial) on

”În pofida greutăţilor aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine şi sunt foarte fericită să împaărtăşesc cu voi veştile bune. Eu şi familia mea abia aşteptăm să cunoaştem mica noastră comoară din burtică şi suntem extrem de recunoscători pentru aşa o binecuvantare”, a scris Monica pe Instagram. 

Ea a mărturisit că nu cunoaşte încă sexul copilului, însă dacă va fi băiat, i-ar plăcea să-l cheme David, iar dacă va fi fată nu s-a decis, deşi îi mai plac numele: Alma, Daria. 

Sursă foto: Instagram monicarosuofficialRecente

Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg