Monica Roşu este însărcinată. Fosta gimnastă a postat prima fotografie cu burtica

1 monica png png

Fosta gimnastă Monica Roşu trăieşte de mai mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad Adrian. Recent, Monica a dat vestea cea mare că aşteaptă un copil şi se pregăteşte de nuntă.

Deşi este destul de activă pe reţelele sociale, împărtăşind adesea poze din vacanţe cu fanii ei, în ultimul timp Monica a păstrat discreţia şi nu a dezvăluit îndată că este însărcinată. Ea a aşteptat să treacă mai mult de trei luni până să facă public anunţul. 

Fosta concurentă de la Exatlon a fost invitată în emisiunea ”Vorbeşte lumea”, de la Pro Tv, unde a vorbit deschis despre cum decurge sarcina. ”Mă bucur că nu mi-a fost rău absolut deloc. N-am avut greţuri, nu ştiu, poate aşa perioade de oboseală, mi se închideau ochii pe la ora 5 după-amiaza”, a spus Monica. Însărcinată în cinci luni, viitoarea mămică a hotărât să distribuie şi pe Instagram o poză cu burtica, spre încântarea celor care o urmăresc.

        View this post on Instagram                   In pofida greutatilor aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine si sunt foarte fericita sa impartasesc cu voi vestile bune. Eu si familia mea abia asteptam sa cunoastem mica noastra comoara din burtica si suntem extrem de recunoscatori pentru asa o binecuvantare.🥰♥️ @vlad.adrian • 📸 @georgiana.dinu.88 A post shared by Monica Roșu (@monicarosuofficial) on Sep 23, 2020 at 4:00am PDT

In pofida greutatilor aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine si sunt foarte fericita sa impartasesc cu voi vestile bune. Eu si familia mea abia asteptam sa cunoastem mica noastra comoara din burtica si suntem extrem de recunoscatori pentru asa o binecuvantare.🥰♥️ @vlad.adrian • 📸 @georgiana.dinu.88

A post shared by Monica Roșu (@monicarosuofficial) on

”În pofida greutăţilor aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine şi sunt foarte fericită să împaărtăşesc cu voi veştile bune. Eu şi familia mea abia aşteptăm să cunoaştem mica noastră comoară din burtică şi suntem extrem de recunoscători pentru aşa o binecuvantare”, a scris Monica pe Instagram. 

Ea a mărturisit că nu cunoaşte încă sexul copilului, însă dacă va fi băiat, i-ar plăcea să-l cheme David, iar dacă va fi fată nu s-a decis, deşi îi mai plac numele: Alma, Daria. 

Sursă foto: Instagram monicarosuofficialRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg