Moștenitorul tronului britanic a invitat-o la o orgie plină cu droguri. Reacția vedetei

În autobiografia actriței, „Rebel Rising”, vedeta vorbește despre un moment surprinzător, în care a fost invitată la o petrecere sălbatică  în 2014…

image

Odată ajunsă la evenimentul unde fusese invitată, Rebel Wilson vedea cum „bomboane” erau împărțite la toată lumea, iar numărul femeilor îl dăpășea clar pe cel al bărbaților. Totuși, lucrurile nu erau așa cum îi păreau vedetei de la Hollywood la început…

„Am primit o invitație de ultimă oră la petrecerea unui miliardar care activează în domeniul tehnologic. Tipul care m-a invitat și care e al 15-lea sau al 20-lea în succesiune la tronul britanic i-a spus prietenului meu că aveau nevoie de mai multe fete…”, susține actrița în cartea sa revelatoare.

Wilson nu spune exact despre cine e vorba și nici nu dezvăluie exact locația în care a avut loc petrecerea pentru adulți, precizează doar că ferma respectivă se află în afara orașului Los Angeles. Tema petrecerii era medievală, așa că Rebel s-a dus îmbrăcată într-o rochie lungă, cu un coif pe cap.

„Petrecerea era nebunie curată! Bărbații erau călare pe cai pe un câmp din apropierea casei, iar femeile erau îmbrăcate în sirene și stăteau la piscină… Proprietatea era imensă și, pentru că se afla la o distanță considerabilă, toată lumea venise cu mașina, dar avea loc de dormit în casă”, a povestit cea care și-a amintit cum s-a întâlnit cu membrul unei case regale la petrecerea memorabilă.

„Mă uitam la englezul regal care se distra de minune pe-acolo, iar eu tot încercam să-mi țin în frâu sânii în costumul meu strâmt… A fost un foc de artificii imens, după care, pe la 2 noaptea, a venit un tip cu o tavă mare, pe care erau foarte multe bombonele…”, a mărturisit Wilson. Bucuroasă să mănânce ceva dulce, actrița a întrebat ce sunt mai exact bomboanele și a aflat că erau, de fapt, droguri…

„M-am întors spre scenaristul cu care vorbeam și nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Iar el mi-a spus că drogurile erau pentru orgia care urma. Pentru că orgiile apar după ce consumi niște droguri și cam pe la acea oră…”, a continuat vedeta să povestească despre momentul în care a avut o revelație.

„Atunci am început să-mi dau seama ce a vrut să spună Windsor când zicea că era nevoie de mai multe fete. Se referea la o ORGIE!”, a spus siderată Rebel Wilson, care a și plecat de la petrecerea care avea să devină cât mai sălbatică posibil.

„Inutil să mai spun că mi-am ridicat poalele rochiei mele lungi și am luat-o la fugă de-acolo!”, a conchis cea care a spus că a refuzat și cele 2 milioane de dolari oferite de un prinț al Iordaniei pentru un weekend petrecut împreună.

foto - Shutterstock



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg