Moștenitorul tronului britanic a invitat-o la o orgie plină cu droguri. Reacția vedetei

În autobiografia actriței, „Rebel Rising”, vedeta vorbește despre un moment surprinzător, în care a fost invitată la o petrecere sălbatică  în 2014…

image

Odată ajunsă la evenimentul unde fusese invitată, Rebel Wilson vedea cum „bomboane” erau împărțite la toată lumea, iar numărul femeilor îl dăpășea clar pe cel al bărbaților. Totuși, lucrurile nu erau așa cum îi păreau vedetei de la Hollywood la început…

„Am primit o invitație de ultimă oră la petrecerea unui miliardar care activează în domeniul tehnologic. Tipul care m-a invitat și care e al 15-lea sau al 20-lea în succesiune la tronul britanic i-a spus prietenului meu că aveau nevoie de mai multe fete…”, susține actrița în cartea sa revelatoare.

Wilson nu spune exact despre cine e vorba și nici nu dezvăluie exact locația în care a avut loc petrecerea pentru adulți, precizează doar că ferma respectivă se află în afara orașului Los Angeles. Tema petrecerii era medievală, așa că Rebel s-a dus îmbrăcată într-o rochie lungă, cu un coif pe cap.

„Petrecerea era nebunie curată! Bărbații erau călare pe cai pe un câmp din apropierea casei, iar femeile erau îmbrăcate în sirene și stăteau la piscină… Proprietatea era imensă și, pentru că se afla la o distanță considerabilă, toată lumea venise cu mașina, dar avea loc de dormit în casă”, a povestit cea care și-a amintit cum s-a întâlnit cu membrul unei case regale la petrecerea memorabilă.

„Mă uitam la englezul regal care se distra de minune pe-acolo, iar eu tot încercam să-mi țin în frâu sânii în costumul meu strâmt… A fost un foc de artificii imens, după care, pe la 2 noaptea, a venit un tip cu o tavă mare, pe care erau foarte multe bombonele…”, a mărturisit Wilson. Bucuroasă să mănânce ceva dulce, actrița a întrebat ce sunt mai exact bomboanele și a aflat că erau, de fapt, droguri…

„M-am întors spre scenaristul cu care vorbeam și nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Iar el mi-a spus că drogurile erau pentru orgia care urma. Pentru că orgiile apar după ce consumi niște droguri și cam pe la acea oră…”, a continuat vedeta să povestească despre momentul în care a avut o revelație.

„Atunci am început să-mi dau seama ce a vrut să spună Windsor când zicea că era nevoie de mai multe fete. Se referea la o ORGIE!”, a spus siderată Rebel Wilson, care a și plecat de la petrecerea care avea să devină cât mai sălbatică posibil.

„Inutil să mai spun că mi-am ridicat poalele rochiei mele lungi și am luat-o la fugă de-acolo!”, a conchis cea care a spus că a refuzat și cele 2 milioane de dolari oferite de un prinț al Iordaniei pentru un weekend petrecut împreună.

foto - ShutterstockRecente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg