Motivul pentru care Angelina Jolie se autoflagela în adolescenţă. Fosta ei bonă: „Odată am dus-o pe sus la spital”

1 ea iar jpg jpeg

Câştigătoarea Oscarului nu s-a temut niciodată de noi provocări şi a căutat întotdeauna senzaţiile tari, adoptând adesea un comportament considerat de mulţi ca fiind extrem. Nu de puţine ori am văzut-o pe Angelina (45), la începutul carierei sale, în haine de piele neagră pe covorul roşu, cu sângele partenerului ei la gât, pus într-un pandantiv special, şi făcând declaraţii care au şocat atât presa, cât şi publicul.

Dar tocmai aceste gesturi extreme şi imaginea ei răzvrătită au menţinut-o, ani la rând, în atenţia tuturor. Făceau parte din farmecul ei. Însă unde s-a tras linia, când s-a mers prea departe? Fosta bonă a vedetei a făcut nişte declaraţii publice care ne-au luat prin surprindere şi care confirmă comportamentul sălbatic al superstarului hollywoodian. Totuşi cum a reuşit actriţa să se vindece de depedenţa ei de a se autoflagela?

„Obişnuiam să mă tai singură, să sar din avion, încercând neîncetat să caut noi situaţii limită, pentru că totul îmi părea prea uşor altfel”, a vorbit Jolie pentru prima dată despre perioada cea mai întunecată din viaţa ei.

„Căutam ceva mai profund, ceva mai mult decât aveam deja. Şi am încercat orice, am încercat tot. M-am simţit întotdeauna încolţită, încarcerată, de parcă mă loveam de nişte lucruri care nu erau, de fapt, acolo. Am avut întotdeauna prea mult energie pentru situaţiile în care mă aflam. Am trecut printr-o perioadă în care mi se părea că până şi personajele pe care le interpretam se distrau mai mult decât mine. Aşa se poate explica, probabil, de ce am ajuns să am atâtea tatuaje şi să fac anumite chestii extreme în viaţa mea”, a declarat actriţa într-un interviu oferit revistei Parade, în 2010.

Tot atunci, Jolie a făcut referire la unul dintre numeroasele ei tatuaje: „Inima sălbatică într-o cuşcă. Am deschis cuşca în care mă aflam acum mai mulţi ani. Îmi doresc ca toţi copiii mei să se bucure de asemenea libertate. Vreau ca şi alţi oameni să se simtă atât de liberi.” Apoi, un alt tatuaj aflat pe braţul stâng al divei are un mesaj important pentru ea: „O rugăciune pentru cei răzvrătiţi care se simt prizonieri.”

Fosta bonă a superstarului hollywoodian a confirmat momentele întunecate prin care a trecut Angie încă de când era mică. Cis Rundle, o prietenă de-a regretatei mame a actriţei, Marcheline Bertrand, a declarat pentru presa americană că Jolie obişnuia să-şi dorească să simtă durere atât de mult, încât, într-o zi, şi-a băiat degetele în ceară topită.

“Pur şi simplu, adora să simtă durere. Îi plăcea senzaţia aceea extremă. A fost un copil absolut sălbatic”, a declarat Cis pentru Radar Online. Conform celor declarate de fosta bonă a vedetei, autoflagelarea şi tulburarea alimentară de care suferea Angie ajunseseră atât de grave, încât copilul a fost internat în spital, la un moment dat, pentru a fi tratată.

“Am dus-o pe sus la spital. Era într-o stare anorexică, dar nu a vrut să rămână internată, s-a rezolvat problema altfel”, a povestit Cis, care a ţinut să adauge că Angelina ajunsese să urască şcoala deoarece colegii ei rădeau de ea.

“Râdeau de ea din cauza buzelor ei cărnoase şi fetele, în mod special, se purtau foarte urât cu ea. Avea umerii laţi şi picioarele lungi, se mişca precum o gazelă, motiv de glume nesfârşite pentru colegii ei”, susţine cea care a cunoscut-o pe actriţă încă din primii ei ani de viaţă.

Totuşi cum a reuşit Jolie să scape de obiceiul de a-şi face singură rău fizic? Actriţa susţine că totul s-a schimbat din momentul în care a devenit mamă. Vedeta hollywoodiană consideră că cei şase copii ai ei – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne – au ajutat din plin la vindecarea ei.

“Dragostea înseamnă să doreşti tot binele din lume celor pe care-i iubeşti, să pui interesul lor mai presus decât al tău, întotdeauna. Asta face dragostea. Pentru iubire trăim, pentru nimic altceva”, a declarat Angie pentru Parade.

Foto - ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg