Muzica lui Britney Spears, folosită ca tactică de apărare împotriva piraților

Problema atacurilor piraților este o realitate, fie că vrem să recunoaștem acest lucru sau nu. Și, pentru a combate acest lucru, s-au încercat diverse metode, printre care și difuzarea muzicii lui Britney Spears pentru a împiedica atacul priraților și a-i goni dintr-o anumită zonă.  

image

Britney și-a început cariea artistică la 11 ani, când a intrat în Clubul „All-New Mickey Mouse”, după care s-a evidențiat printre toți colegii ei ca având o voce puternică și un talent ieșit din comun de-a capta atenția celor din jur. La numai 16 ani, a devenit un adevărat fenomen muzical când și-a lansat hit-ul „...Baby One More Time”, prima ei melodie, care a catapultat-o printre celelalte cântărețe de primă mână ale momentului.

În mai 2020, revista Rolling Stone a catalogat melodia „...Baby One More Time” „Cel mai bun single de debut al tuturor timpurilor”. Selecția acestuia s-a făcut riguros, iar hit-ul a concurat și a depășit în valoare 100 de alte melodii memorabile, printre care „I Want You Back”, a celor de la  The Jackson 5 și „That's All Right ”, a lui Elvis Presley.

Însă muzica lui Spears nu este pe gustul tuturor. Se pare că pirații nu suportă melodiile lui Britney, după cum ne informează Marina Britanică. Indiferent de motivul lor, acest lucru a fost folosit în beneficiul asigurării siguranței navelor aflate în apele internaționale.

În octombrie 2013, Metro a explicat cum funcționează această tactică inedită de apărare împotriva piraților și cât de eficientă este. Ofițerul Rachel Owens, de la British Merchant Navy, ajută navele să navigheze în zona Africii, unde există mulți pirați, care caută să ia ostatici și să ceară despăgubiri pentru membrii răpiți ai echipajului.

Planul piraților este de a opri orice navă zăresc în cale, a lua ostatici și-a vinde nava maritimă pe milioane bune de dolari în schimbul vieții membrilor echipei. Metro susține că s-a convocat o mică armată, compusă din 1.500 de militari, pentru a fi trimisă în acea zonă și-a apăra navele dejucând planul piraților. Realitatea e că nu de fiecare dată este împiedicat atacul piraților. Și atunci ce alternativă există?

Muzica lui Britney Spears i-ar pune pe pirați pe fugă!

„Pirații nu suportă cultura vestică sau muzica în general, iar hiturile lui Britney sunt fix ceea ce urăsc ei mai mult!”, susține ofițerul sus amintit. Ideea e că „...Baby One More Time” este atât de eficient, încât de cele mai multe ori nici măcar nu se mai recurge la violență. Tot ce fac militarii britanici e să îndrepte boxele asupra piraților și rezultatul se vede destul de rapid – aceștia fac cale întoarsă!

Evident că prezența Marinei Regale în zona cu pricina este destul de intimidantă, însă ceea ce îi face pe pirați să renunțe la planurile lor este muzica Prințesei Pop!

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg