Muzica lui Britney Spears, folosită ca tactică de apărare împotriva piraților

Problema atacurilor piraților este o realitate, fie că vrem să recunoaștem acest lucru sau nu. Și, pentru a combate acest lucru, s-au încercat diverse metode, printre care și difuzarea muzicii lui Britney Spears pentru a împiedica atacul priraților și a-i goni dintr-o anumită zonă.  

image

Britney și-a început cariea artistică la 11 ani, când a intrat în Clubul „All-New Mickey Mouse”, după care s-a evidențiat printre toți colegii ei ca având o voce puternică și un talent ieșit din comun de-a capta atenția celor din jur. La numai 16 ani, a devenit un adevărat fenomen muzical când și-a lansat hit-ul „...Baby One More Time”, prima ei melodie, care a catapultat-o printre celelalte cântărețe de primă mână ale momentului.

În mai 2020, revista Rolling Stone a catalogat melodia „...Baby One More Time” „Cel mai bun single de debut al tuturor timpurilor”. Selecția acestuia s-a făcut riguros, iar hit-ul a concurat și a depășit în valoare 100 de alte melodii memorabile, printre care „I Want You Back”, a celor de la  The Jackson 5 și „That's All Right ”, a lui Elvis Presley.

Însă muzica lui Spears nu este pe gustul tuturor. Se pare că pirații nu suportă melodiile lui Britney, după cum ne informează Marina Britanică. Indiferent de motivul lor, acest lucru a fost folosit în beneficiul asigurării siguranței navelor aflate în apele internaționale.

În octombrie 2013, Metro a explicat cum funcționează această tactică inedită de apărare împotriva piraților și cât de eficientă este. Ofițerul Rachel Owens, de la British Merchant Navy, ajută navele să navigheze în zona Africii, unde există mulți pirați, care caută să ia ostatici și să ceară despăgubiri pentru membrii răpiți ai echipajului.

Planul piraților este de a opri orice navă zăresc în cale, a lua ostatici și-a vinde nava maritimă pe milioane bune de dolari în schimbul vieții membrilor echipei. Metro susține că s-a convocat o mică armată, compusă din 1.500 de militari, pentru a fi trimisă în acea zonă și-a apăra navele dejucând planul piraților. Realitatea e că nu de fiecare dată este împiedicat atacul piraților. Și atunci ce alternativă există?

Muzica lui Britney Spears i-ar pune pe pirați pe fugă!

„Pirații nu suportă cultura vestică sau muzica în general, iar hiturile lui Britney sunt fix ceea ce urăsc ei mai mult!”, susține ofițerul sus amintit. Ideea e că „...Baby One More Time” este atât de eficient, încât de cele mai multe ori nici măcar nu se mai recurge la violență. Tot ce fac militarii britanici e să îndrepte boxele asupra piraților și rezultatul se vede destul de rapid – aceștia fac cale întoarsă!

Evident că prezența Marinei Regale în zona cu pricina este destul de intimidantă, însă ceea ce îi face pe pirați să renunțe la planurile lor este muzica Prințesei Pop!

Foto - ShutterstockRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg