N-au făcut sex înainte de nuntă. Care a fost motivul abstinenței?

James Brolin a făcut o dezvăluire șocantă în timpul interviului oferit de soția sa presei, recunoscând că n-a avut relații intime cu Barbra Streisand timp de trei ani înainte de-a ajunge la altar. De ce oare?

image

Actorul de 83 de ani a dat buzna în interviul Barbrei Streisand (81 de ani) cu Gayle King, pentru CBS Sunday Morning, și-a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarația sa despre perioada în care i-a făcut curte soției sale și… nu s-a apropiat prea mult de ea.  

Declarația lui James Brolin vine la câteva zile după ce Barbra ne-a anunțat pe toți că lansarea cărții ei autobiografice, „My Name Is Barbra”, marchează și sfârșitul carierei ei ca artist. După ce Streisand a fost întrebată de ce a acceptat abia a treia oară să devină soția lui Brolin, după alte două cereri în căsătorie eșuate, James a aruncat bomba chiar în timpul interviului partenerei lui de viață.

„A trebuit să-l încerc măcar vreo trei ani”, a glumit ea, după care el a ținut să precizeze: „Și chiar am fost celibatar – pare un cuvânt mare, dar așa este – timp de trei ani!”, a detonat el bomba. „Nu trebuia să spui asta!”, i-a replicat ea imediat, lovindu-l ușor pe genunchi.

„N-am vrut să mă implic într-o situație ciudată”, a continuat James, după care Barbra a explicat că el mai fusese însurat de două ori înainte, iar ea o dată și niciunul dintre ei nu-și dorea încă un mariaj ușuat. Streisand a mai fost căsătorită cu Elliott Gould, din 1963 până în 1971, în timp ce Brolin fusese însurat cu Jane Cameron Agee, din 1966 până în 1984, și apoi cu Jan Smithers, din 1986 până în 1995.

Gayle King nu s-a putut abține să nu facă o glumă despre noaptea nunții lor, după trei ani de abstinență. „După trei ani, cred că ați avut parte de o noapte de pomină!”, a spus moderatoarea TV, iar actorul i-a răspuns pe măsură: „Sălbatică de-a dreptul!”.

Celebrul cuplu și-a serbat de curând aniversarea a 25 de ani de când sunt împreună, iar King a ținut să marcheze momentul cu o scrisoare scrisă de Brolin lui Streisand în trecut: „Acasă nu e un loc, acasă e o persoană. Știi că cineva e potrivit pentru tine când îți dorești să fii tot timpul cu acea persoană. Eu, când voi pleca într-un final, te voi iubi și-atunci!”.

Barbra s-a uitat la el drăgăstos și i-a răspuns: „Tu ai scris asta, iubitule! M-ai șocat cu declarația ta!”, a conchis legendara actriță și cântăreață.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg