Verigheta și inelul de logodnă ale actriței Lily Collins au fost furate! Cine e hoțul?

Căsnicia e grea, dar nici chiar așa! Proaspăt căsătorită, actrița din serialul „Emily in Paris” a fost prădată de unele dintre cele mai dragi lucruri din lume. Cine e vinovatul?

image

TMZ a dezvăluit la începutul săptămânii că fiica lui Phil Collins a vizitat, weekendul trecut, spa-ul de lux aflat în incinta hotelului Edition de pe Bulevardul Sunset. Precaută, actrița și-a pus deoparte verigheta și inelul de logodnă tocmai pentru a nu risca să le piardă în timpul procedurilor corporale de acolo.

Uluitor e că, după ce și-a încheiat ședința de relaxare maximă, a intrat într-o panică cumplită când și-a dat seama că bijuteriile ei de preț nu mai erau la locul lor. Page Six a scris un articol despre niște „detectivi” plini de intuiție, care nu sunt altcineva decât prietenii vedetei, laolaltă cu niște angajați drăguți de la hotel, clienți binevoitori din Edition Hotel și diverși alții, care au pus cap la cap informațiile disponibile și au desemnat un suspect al cumplitului jaf.   

Se speculează mult că a fost cineva din apropierea actriței care i-a furat bijuteriile, care să fi știut programul ei și obiceiul de a-și pune deoparte obiectele de preț atunci când intra la spa pentru a face tratamentele preferate. Se pare că o femeie anume a fost văzută la spa de mai multe ori înainte de ziua fatidică când jaful a avut loc. Faptul că a tot venit la spa în zilele dinaintea comiterii infracțiunii i-au determinat pe angajații hotelului să o caute pe aceasta în registrele lor.

Însă, surprinzător sau nu, atunci când au încercat să o contacteze la numărul de telefon lăsat la hotel, aceasta n-a răspuns. De fapt, numărul era nefuncțional. Să fie oare doar o coincidență?! Puțin probabil! E posibil ca nici numele ei să nu fie cel adevărat, având în vedere că numărul de telefon oferit de ea nu este valabil.

image

Totuși, investigația progresează, având în vedere că există imagini video cu femeia respectivă în incinta hotelului. Cu alte cuvinte, există un suspect. Însă ancheta nu e încă la final, având în vedere că poliția americană n-a reușit încă s-o identifice pe femeia misterioasă, care pare că a furat cele mai îndrăgite bijuterii ale actriței de la Hollywood.

Poliția susține că nu există urme de forțare a locului în care Lily și-a depozitat inelul de logodnă și verigheta. Bunurile vedetei sunt estimate la peste 100.000 de dolari, însă valoarea lor este mai mult sentimentală decât materială.

Regizorul Charlie McDowell i-a oferit vedetei serialului „Emily In Paris” inelul de logodnă inedit, creat de designerul Irene Neuwirth, în septembrie 2020. Inelul este cât se poate de special pentru că a fost conceput astfel încât să poți vedea degetul actriței prin diamantul de pe bijuteria din aur.

Expertul în diamante, Maxwell Stone, a estimat valoarea inelului la 90.000 de dolari. Acesta este realizat cu ajutorul unui diamant de un roz palid, de 2-3 carate, care este „extrem de rar” și aproape transparent.

Regizorul și actrița s-au căsătorit în septembrie 2021, în Dutton Hot Springs, Colorado, după ce se logodiseră după numai un an de relație sentimentală.  

Foto - InstagramRecente

protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg