Nicole Kidman: „Sunt șocată!”. Actrița a lipsit de la premiera filmului ei pentru că i-a murit mama

Actrița de 57 de ani a anunțat public că mama ei a murit cu numai câteva ore înainte de-a i se înmâna premiul pentru rolul din filmul „Babygirl”.

image

Nicola Kidman, care joacă rolul unei femei de afaceri care are o aventură cu internul ei mai tânăr, nu a participat la premiera filmului „Babygirl”. Regizorul peliculei, Halina Reijn, a citit un mesaj din partea actriței, prin care a anunțat trecerea în neființă a mamei Janelle în timp ce fiica ei celebră se afla la Festivalul de Film de la Veneția.

„Astăzi am ajuns în Veneția ca să aflu, la scurt timp, că mama mea cea frumoasă și curajoasă, Janelle Ann Kidman, a murit”, stă scris în cumunicatul de presă emis de vedeta de la Hollywood. „Sunt șocată și trebuie să mă întorc la familia mea, dar dedic acest premiu mamei mele, care m-a format, m-a ghidat și m-a făcut cine sunt în ziua de azi”, a continuat Nicole în mesajul său.

„Sunt recunoscătoare că pot să-i rostesc numele prin intermediul Halinei… intersectarea vieții cu arta este sfâșietoare, inima mea e frântă în acest moment. Vă iubim pe toți!”, stă scris în comunicatul citit de regizoarea filmului care i-a adus actriței de origine australiană un premiu de anvergură.  

Nicole a precizat, într-un podcast din 2022, că mama ei se lupta cu niște probleme de sănătateîn acel moment. „Mă aflu în situația în care pot să văd lumea prin ochii unei femei de 81 de ani. Este un beneficiu incredibil, având în vedere că mama nu și-a pierdut deloc facultățile mentale. Ea îmi oferă acces spre o viziune inedită, pentru că este foarte directă și sinceră, și văd viața prin ochii unei persoane de 80 de ani, e ca și cum o parte din mine percepe lucrurile la această vârstă”, a povestit actrița la acea vreme.

Deocamdată nu se știu amănunte despre cazua decesului mamei lui Nicole Kidman, însă nici nu sunt atât de importante. Mai de impact este moștenirea lăsată de mama actriței în viața celei care va prețui întotdeauna relația strânsă pe care a avut-o cu cea care i-a dat naștere.



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg