„Nu credeam că o să trăiesc mai mult de 30 de ani!” Kris Kristofferson a murit la 88 de ani!

Kris Kristofferson s-a stins din viață acasă la el, în Maui, Hawaii, la aproape 90 de ani și a lăsat în urma sa o viață trăită din plin, cu multe realizări atât muzicale, cât și cinematografice.

image

Cariera lui Kris s-a întins pe șapte decenii, însă era cât pe ce să fie scurtată de petrecerile sălbatice pe care vedeta le dădea când pleca în turnee sau când înregistra câte un succes la Hollywood. Ce era în neregulă cu petrecerile pe care le ținea? În timpul lor, consuma cantități mari de alcool, lucru care era cât pe ce să-i încheie atât cariera, cât și viața.

„Credeam că toți artiștii serioși sunt autodistrcutivi. Că toți cei care contează își trăiesc, de fapt, viața pe muchie de cuțin”, a dezvăluit artistul în revista People, în 1998. Ceea ce l-a trezit la realitate a fost chiar o secvență din filmul care l-a făcut celebru, „A Star Is Born (1978), în care el, personaj principal, moare. Personajul lui era extrem de asemănător cu el din realitate – un cântăreț de succes care moare din cauza dependenței sale de alcool.

Se pare că obiceiul lui Kris de-a bea excesiv a atins apegeul la sfârșitul anilor ’60 și începutul anilor ’70, când se implicase într-o relație amoroasă cu legendara cântăreață Janis Joplin, care a murit prematur din cauza consumului de alcool și droguri.

„Nu știu ce credeți voi că este o relație sentimentală, însă noi doi eram destul de aproape de-a forma așa ceva. Îmi plăcea umorul ei, beam amândoi împreună… și ea încerca să se lase de heroină”, a ținut să povestească regretatul star. Janis a murit la numai 27 de ani din cauza abuzului ei de substanțe.

„Mi-am dat seama că puteau fi soția și copiii care să plângă moartea mea”, spunea vedeta despre scena din filmul sus amintit. „Atunci m-am lăsat de băut!”, a precizat cel care a văzut secvența în care el murea în film și s-a speriat.

„Nu voiam să mor înainte ca fiica mea să crească. Cu toate că eram convins că n-aveam cum să depășesc vârsta de 30 de ani…”, a punctat acesta. Ei bine, s-a înșelat. A ajuns să trăiască 88 de ani și să moară acasă la el, înconjurat de familie.

foto - Shutterstock



Recente

FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg