Nu ştii dacă este ok să porţi fard albastru?

1 60479 original jpg jpeg

Mai ţii minte acele articole de frumuseţe, de acum câţiva ani, în care îţi era strict interzisă utilizarea de farduri albastre pe pleoape? Da, într-adevăr, nici acum nu se potriveşte oricui, însă iată ce poţi face cu o astfel de culoare, în cazul în care te tentează.

Există multe culori intense (inspirate de anumite pietre preţioase),care continuă să fie la modă,sezon după sezon,însă albastrul pare să fie cea mai căutată dintre toate. Poţi alege orice nuanţă de albastru,pentru că,în caz că nu ştiai,se potriveşte cu toate culorile de ochi.Şi încă ceva! Încă din anul 2006,anumite companii au venit cu o metodă nouă pentru a include şi mai mult pigment în fardurile de pleoape.

Astfel,poţi alege o nuanţă de fard care arată la fel pe pleoapele tale,ca pe mostrarul din magazin sau ca pe capacul produsului.

Dacă în trecut ajungeai cu un fard acasă,doar ca să constaţi că ai achiziţionat încă o culoare de nepurtat,astăzi,lucrurile stau un pic altfel.

Ce trebuie să ştii totuşi este că

. Trebuie să amesteci bine culoarea înainte de aplicare,iar restul machiajului trebuie păstrat simplu,neîncărcat!

Îţi recomand fardurile pudră,pentru că acelea sub formă de cremă se strâng în cutele şi ridurile fine ale pleoapei!Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg