Oana Cuzino ne spune din nou Ce se întâmplă, doctore?

1 thumbnail oana cuzino jpg jpeg

Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? revine pe ecrane cu informaţii esenţiale din sănătate, la Ştirile dimineţii de la PRO TV, de luni până vineri.

„Emisiunea noastră a intrat în era majoratului, a împlinit 18 ani, acum, într-un an în care sănătatea noastră este poate mai importantă ca oricând şi preocuparea oamenilor este axată pe consolidarea şi mentinerea ei. În noul sezon vom încerca să abordam şi alte subiecte medicale cu care se confruntă oamenii, în afara subiectului principal al zilei, respectiv pericolul infecţiei cu virusul Sars Cov2.

Ne vom referi la afecţiunile sezoniere ce se exacerbează odată cu sezonul rece, afecţiunile reumatismale, cardiace, alergiile de toamnă, afecţiunile gastrointestinale, modificarile de dispoziţie şi multe altele. Bineînţeles, venim în ajutorul celor preocupaţi de consolidarea sistemului imunitar a tuturor membrilor familiilor, de la mic la mare, prin remedii care ţin de stilul nostru de viaţă zilnic, suplimentarea adecvată şi remediile naturale care ne sunt la îndemână.

Ne preocupă şi inovaţia în terapia oncogenică, ce a făcut un salt uriaş cu ajutorul tehnologiei prin medicina personalizată, imunoterapie şi terapiile farmacogenetice, care ajută medicul oncolog în stabilirea celui mai potrivit model de tratament al pacienţilor cu cancer, crescând calitatea vieţii şi speranţa de viaţă a acestora. Vom discuta şi despre medicina digitală, vom face cunoscute publicului aplicaţiile mobile sau dispozitivele portabile care ne sunt accesibile pentru a monitoriza starea de sănătate a pacienţilor cronici, tratarea şi monitorizarea la distanţă." Oana Cuzino



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg