Oana Roman şi Marius Elisei divorţează. Care e cea mai mare dorinţă a acesteia: ”Vreau ca Isabela să nu trăiască această suferinţă!”

1 84245 original jpg jpeg

Relaţia dintre Oana Roman şi Marius Elisei a ajuns la final, întrucât după numeroase neînţelegeri, cei doi s-au despărţit. Anunţul a fost făcut pe Facebook, chiar de Oana Roman, care a dezvăluit că îşi doreşte ca fiicei ei să nu-i lipsească tatăl, aşa cum i-a lipsit ei.

Într-o postare pe Facebook, Oana Roman a anunţat că ea şi Marius Elisei s-au separat. Ei au împreună o fiică de şase ani şi speră să rămână în relaţii bune, de dragul ei.

”Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare! Am scris-o şi am şters o apoi !Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer şi transparent. Niciodată nu am fost ipocrită şi nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, aşa cum se face pe reţelele sociale. Am o datorie faţă de publicul meu pe care nu l-am minţit niciodată. Prefer să aflaţi de la mine decât din zvonuri sau speculaţii.

Horia Brenciu şi-a pierdut mama când avea doar 11 ani: "A murit de cancer, dar nu am avut timp să o jelesc"

În aproape 7 ani de relaţie am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate şi fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări şi-au pus amprenta asupra noastră si deşi am încercat şi luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcţionează ca şi cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu ştiu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creşte frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.

Cand părinţii mei au divorţat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare şi legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferinţă şi o traumă de nedescris. Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferinţă, si îmi doresc ca relaţia noastră ca părinţi să rămână una civilizată şi de prietenie în a putea să ne creştem în mod responsabil copilul. Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv şi fizic în creşterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase şi pentru asta îl respect şi îl voi respecta toată viaţa mea!

Iubita lui What’s Up, primele declaraţii după ce a fost bătută de artist: ”A împins uşa şi mi-a prins degetul” Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem. Relaţia noastră ca şi cuplu nu mai funcţionează bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca părinţi trebuie sa rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi ştim că această separare este unica soluţie. Mi-aş dori ca presa să nu speculeze aberant atâta timp cât cred că am fost destul de clară! Vă mulţumesc!”, – a scris Oana Roman pe contul său de FacebookRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg