Obiceiuri pe care femeile carismatice le practică

1 77502 original jpg jpeg

Este vorba despre acele femei în preajma cărora oricui îi face plăcere să stea, cu un magnetism aparte care le face să fie irezistibile. Cum reuşesc? Există câteva lucruri pe care le fac!

Sunt constante

Indiferent de starea pe care o au, niciodată nu uită să se comporte frumos cu persoanele din jurul lor, tratându-le cu respect. Preferă să îşi împărtăşească emoţiile şi experienţele pozitive, care pot fi de folos şi se simt confortabil în pielea lor chiar şi în momentele de vulnerabilitate.

Evită bârfa

Conversaţiile inutile nu le sunt deloc pe plac şi le evită cu orice chip. Când cineva aduce în discuţie o persoană care nu este de faţă, primul lucru pe care îl fac este să schimbe imediat subiectul. Conversaţiile profunde, din care pot învăţa ceva sau din care îşi pot cunoaşte partenerul de discuţie mai bine sunt cele pe placul lor. Femeile carismatice ştiu să stabilească conexiuni puternice încă de la primele întâlniri datorită felului lor discret de a fi, încât oamenii li se confesează chiar dacă nu le cunosc prea bine.

Tratează toţi oamenii cu respect

Pentru femeile carismatice toţi oamenii sunt egali, iar statutul social nu contează. Ele tratează toţi oamenii cu respect şi niciodată nu se simt mai presus decât ceilalţi. Când văd că cineva are nevoie de ajutorul lor nu ezită să îl ofere.

Ştiu să asculte

Deşi stăpânesc arta conversaţiei, de cele mai multe ori sunt puse în postura de a-i asculta pe ceilalţi, graţie răbdării de care dau dovadă. În plus, sunt atente la detalii, nu întrerup oamenii  in timpul conversaţiei şi nici nu vor să o monopolizeze. Evită să dea sfaturi, ci mai degrabă insuflă oamenilor sentimentul de linişte că cineva a avut răbdare să îi asculte până la capăt. Aceasta este poate una dintre cele mai importante calităţi ale persoanelor pline de carismă.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg