Oja argintie - în tendinţe

1 80057 original jpg jpeg

Îndrăzneşte mai mult ca oricând să ieşi din tipare, optând pentru o manichiură strălucitoare precum diamantele, într-o culoare metalică - argintie. În funcţie de felul în care o vei combina cu alte nuanţe, aspectul final poate fi unul creativ sau elegant.

Argintiu ca gheaţa

unghii argintii 1 jpg jpeg

O manichiură argintie îţi oferă oportunitatea de a fi extrem de feminină. Pentru un efect de-a dreptul elegant, combină o ojă cu sidef cu una lucioasă, reinterpretând clasica manichiură french.

Irizaţii argintii

oja argintie 2 jpg jpeg

Această culoare se pretează femeilor îndrăzneţe, care nu se sfiesc să iasă în evidenţă. Pentru a-i spori rezistenţa, aplică la final un lac de protecţie.

Argintiu şi auriu

unghii argintii 3 jpg jpeg

Această combinaţie va arăta senzaţional, fiind potrivită atât pentru activităţile din cursul zilei, cât şi la evenimentele care au loc seara. Pentru un plus de feminitate, aplică întâi un lac incolor, apoi, două nuanţe de ojă, una argintie şi una aurie, sub formă de buline. Dacă doreşti, pentru a crea un contrast plăcut, desenează câteva buline negre, din loc în loc.

Ombre metalic

oja argintie 4 jpg jpeg

Denumirea de ombre este folosită îndeosebi pentru tehnica de vopsire a părului în degrade, însă această tendinţă a ajuns să fie folosită şi în materie de vopsire a unghiilor. Optează pentru acest tip de manichiură pentru un rezultat inedit şi elegant.

Ca oglinda

ca oglinda jpeg jpeg

Cu puţină îndemânare, ţi le poţi face şi singură acasă, deşi, cel mai indicat ar fi să apelezi la ajutorul unui profesionist. Pe fiecare unghie se aplică câte o foiţă metalică, urmând ca la final să se pilească după forma unghiei.

:Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg