Cel mai rău lucru pe care i-l poți spune lui Jennifer Aniston. E un compliment!

Vedeta serialului „Prietenii tăi” lucrează de mult timp în Hollywood și le-a văzut și auzit pe toate. Totuși, un singur lucru nu suportă să i-l spui. Ce subiect e tabu pentru actriță?

image

Multe celebrități nu detaliază anumite aspecte din viața lor în timpul interviurilor acordate presei, altele se simt lezate de întrebările primite și încheie discuția pe loc, pe când unii actori de la Hollywood, pur și simplu, refuză cu totul interviurile. În ce categorie se înscrie Jennifer Aniston?

Starurile de top arată bine la orice vârstă, reușesc să se întrețină de-a lungul anilor și chiar arată mai bine la maturitate decât o făceau în tinerețe. În ceea ce o privește pe fosta soție a lui Brad Pitt, ea folosește un truc învățat de la Joan Crawford, care garantează un ten împrospătat.

Secretul frumuseții vedetei constă în… apa rece. „Un truc eficient e să-ți arunci un pahar de apă pe față de 25 de ori. Joan Crawford face așa și efectul e vizibil – îți trezește, pur și simplu, fața!”, a dezvăluit Jen. În ciuda aspectului impecabil al actriței, ea nu suportă să primească un complicament anume legat de fizicul ei. Care este acesta?

Propoziția pe care nu vrea Aniston s-o audă nici în ruptul capului e „Arăți bine pentru vârsta pe car eo ai!”, ne informează Huff Post. De ce o deranjează atât de mult? Pentru că, în momentul de față, Jennifer „se simte mai întinerită, mai fericită și mai sănătoasă ca niciodată”, susține un apropiat de-ai ei.

„Familia mea e longevivă, mai ales din partea tatălui meu. Și eu vreau să trăiesc la potențialul meu maxim, nu doar să supraviețuiesc!”, a ținut să precizeze vedeta de la Hollywood. Așadar, Aniston a făcut întotdeauna sport, pentru a se menține în formă. Câțiva ani, a bifat doar antrenamente extrem de intense, după care a lăsat-o mai moale cu excercițiile fizice duse la extrem. Adică n-a renunțat la sport, ci doar s-a concentrat pe exercițiile fizice care să nu-I distrugă corpul în timp.

image

„Oamenii ar trebui să spună că arăți bine și atât, nu să mai adauge «pentru vârsta ta»”, e de părere Aniston în revista Vogue. „Mă scoate din minți această adăugire, n-o suport! E un abicei prost din sociatatea noastră, la care ar trebui să renunțăm”, a conchis cea care le-a interzis până și jurnaliștilor s-o complimenteze în acest fel.

„Nici măcar nu înțeleg ce vrea să spună acest compliment. Eu sunt acum în cea mai bună formă fizică în care am fost vreodată. Mă simt mai bine la nivel mental, fizic și spiritual decât mă simțeam când aveam 20 de ani. Totul e mai bun acum!”, a explicat Jennifer Aniston.

foto - Shutterstock



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg