Ozzy Osbourne a recunoscut că face diferență între copiii lui. Pe cine preferă
?

Fără menajamente, Ozzy Osbourne a dezvăluit că dintre cei trei copii ai săi îl preferă pe unul singur. „Ei știu asta”, a spus fostul membru al trupei Black Sabbath. 

image

Să spui care este copilul tău preferat poate fi dificil pentru majoritatea părinților cu mai mulți urmași, dar nu și pentru Ozzy Osbourne, cunoscut deja pentru sinceritatea sa. Într-un interviu pentru „Rolling Stone UK”, cântărețul a spus cu foarte mare ușurință pe cine preferă dintre copiii lui. 

Câți copii are Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne, în vârstă de 74 de ani și soția lui cu 33 de ani mai tânără ca el, Sharon Osbourne, au împreună trei copii - pe Aimee, Kelly și pe Jack Osbourne. Cei din urmă sunt cunoscuți pentru apariția în serialul de familie „The Osbournes”, mai puțin Aimee, care a decis să își țină viața privată departe de public. De altfel, din căsnicia anterioară cu Thelma Riley, Ozzy Osbourne mai are trei copii: pe Jessica și Louis și pe Elliot, fiul lui Riley pe care Ozzy l-a adoptat. 

Copilul preferat al lui Ozzy Osbourne

Cu o familie atât de numeroasă, Ozzy Osbourne se poate declara un părinte împlinit, însă el se mândrește cel mai mult cu una dintre fiicele sale, respectiv cu Kelly Osbourne, care este cântăreață, actriță model și designer de modă. „Dacă am un copil preferat, aceasta este Kelly. Ei (ceilalți copii) știu asta! Eu și Kelly suntem ca două boabe de mazăre într-o păstaie”, a mărturisit artistul. 

Ozzy Osbourne este foarte fericit pentru că fiica lui, Kelly, l-a făcut bunic la începutul acestui an, pe data de 4 ianuarie. Ea și iubitul ei, Wilson, au devenit părinții unui băiețel pe nume Sidney: „Va fi un băiețel adevărat. Va împinge lucruri și se va juca cu focul. Exact așa cum a fost și eu. Ne înțelegem de minune. Este, pur și simplu, minunat. Nu am avut șansa să îmi văd copiii crescând pentru că am fost mereu pe drumuri. Dar, acum că sunt acasă, îmi permit să mă bucur pentru că sunt bunic. Micul Sid este, pur și simplu grozav”, a spus Ozzy Osbourne despre nepotul lui. 

Citește și: Povestea accidentului aviatic care i-a schimbat viața lui Ozzy Osbourne. „Am trăit un coșmar”

image

Viața de familie a lui Ozzy Osbourne nu a fost mereu frumoasă. În anul 2014, el mărturisea că a fost un „tată rău” și „un soț abuziv”. Cu un an în urmă, cântărețul recunoștea că a fost dependent de alcool și substanțe interzise. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock, Instagram - @kellyosbourne 



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg