Paris Jackson și-a acoperit toate cele 80 de tatuaje pe covorul roșu. Din ce motiv?

Fiica regretatului Michael Jackson s-a prezentat la ceremonia de acordare a Premiilor Grammy 2024… altfel decât o știm de obicei. Vedeta arăta minunat în rochia ei neagră, însă altceva a captat atenția – lipsa tatuajelor ei!

image

Actrița și cântăreața de 25 de ani a participat la Premiile Grammy, pe 5 februarie 2024, și, ca de obicei, a captat toate privirile din jur și admirația noastră pentru alegerea ei vestimentară. Imaginea pe care ne-a prezentat-o a fost puțin diferită de tot ce ne-a arătat până acum – eleganța a luat locul stilului boho pe care îl preferă de obicei, simplitatea unei croieli nu părea niciodată pe gustul ei, dar acum a ales-o fără ezitare. Mai mult, Paris a decis să-și ascundă toate cele 80 de tatuaje pe care le are pe corp!

Jackson a apelat la brandul de cosmetice Cover FX pentru a-și ascunde toate tatuajele la acest eveniment de seamă. „Cover FX chiar a vorbit serios când mi-a promis că fondul lor de ten îmi va acoperi în totalitate tatuajele!”, a comentat ea pe rețelele sociale.

Vedeta a recunoscut, pe Instagram, că și-a propus să abordeze o altă imagine și, în acest sens, a apelat la brandul vegan ca s-o ajute să se transforme complet. Colecția ei de tatuaje îi acoperă brațele, pieptul și abdomenul. De asemenea, o parte dintre cele 80 de desene se află și pe umeri sau picioare.

image

Paris nu e la prima experiență de acest fel. Ea și-a acoperit tatuajele și în 2018, când a făcut o ședință foto și era de dorit un alt look. Atunci avea 50 de tatuaje și s-a reușit din plin acoperirea lor. Jackson se mândrește cu tatuajele ei, vorbind adesea despre semnificația lor, și lăudându-se și cu faptul că pe unele dintre ele le-a făcut chiar ea.

„Am făcut câteva chiar eu!”, a recunoscut în 2022, când a oferit un interviu revistei People. Paris Jackson are multe tatuaje făcute în onoarea tatălui său, Michael Jackson, (cum ar fi imaginea copertei albumului lui MJ, „Dangerous”, din 1989), dar unele au legătură și cu cariera ei sau pasiunile pe care le are ea.

image

În concluzie, Paris nu s-a săturat de tatuajele pe care le are, ci doar și-a propus o schimbare de imagine pentru un eveniment important.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg