Paris Jackson și-a acoperit toate cele 80 de tatuaje pe covorul roșu. Din ce motiv?

Fiica regretatului Michael Jackson s-a prezentat la ceremonia de acordare a Premiilor Grammy 2024… altfel decât o știm de obicei. Vedeta arăta minunat în rochia ei neagră, însă altceva a captat atenția – lipsa tatuajelor ei!

image

Actrița și cântăreața de 25 de ani a participat la Premiile Grammy, pe 5 februarie 2024, și, ca de obicei, a captat toate privirile din jur și admirația noastră pentru alegerea ei vestimentară. Imaginea pe care ne-a prezentat-o a fost puțin diferită de tot ce ne-a arătat până acum – eleganța a luat locul stilului boho pe care îl preferă de obicei, simplitatea unei croieli nu părea niciodată pe gustul ei, dar acum a ales-o fără ezitare. Mai mult, Paris a decis să-și ascundă toate cele 80 de tatuaje pe care le are pe corp!

Jackson a apelat la brandul de cosmetice Cover FX pentru a-și ascunde toate tatuajele la acest eveniment de seamă. „Cover FX chiar a vorbit serios când mi-a promis că fondul lor de ten îmi va acoperi în totalitate tatuajele!”, a comentat ea pe rețelele sociale.

Vedeta a recunoscut, pe Instagram, că și-a propus să abordeze o altă imagine și, în acest sens, a apelat la brandul vegan ca s-o ajute să se transforme complet. Colecția ei de tatuaje îi acoperă brațele, pieptul și abdomenul. De asemenea, o parte dintre cele 80 de desene se află și pe umeri sau picioare.

image

Paris nu e la prima experiență de acest fel. Ea și-a acoperit tatuajele și în 2018, când a făcut o ședință foto și era de dorit un alt look. Atunci avea 50 de tatuaje și s-a reușit din plin acoperirea lor. Jackson se mândrește cu tatuajele ei, vorbind adesea despre semnificația lor, și lăudându-se și cu faptul că pe unele dintre ele le-a făcut chiar ea.

„Am făcut câteva chiar eu!”, a recunoscut în 2022, când a oferit un interviu revistei People. Paris Jackson are multe tatuaje făcute în onoarea tatălui său, Michael Jackson, (cum ar fi imaginea copertei albumului lui MJ, „Dangerous”, din 1989), dar unele au legătură și cu cariera ei sau pasiunile pe care le are ea.

image

În concluzie, Paris nu s-a săturat de tatuajele pe care le are, ci doar și-a propus o schimbare de imagine pentru un eveniment important.

foto - Shutterstock, InstagramRecente

pacient foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston foto  Shutterstock jpg
femeie insarcinata jpg
Beyonce jpg
Coperta revista Click! pentru femei Nr 5 jpeg
Jennifer Lopez jpg
Cros caritabil Alerg pentru mama Sursa foto ADRA si AMiCUS jpg
nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg