Patrick Dempsey – Anatomia unui pasionat de maşini

1 72679 original jpg jpeg

Salut! Sunt Patrick şi sunt dependent de viteză. Şi nici măcar nu mă tratez! Aşa s-ar putea prezenta vedeta de la Hollywood, Patrick Dempsey, într-un grup de suport. Actorul din “Anatomia lui Grey” este pasionat de maşini clasice şi recent, petrece mai mult timp pe circuit decât pe platourile de filmare.

Doctorul Derek Shepherd i-a frânt inima lui Meredith în serialul “Anatomia lui Grey”,apoi s-a apucat de curse. Concluzia este chiar atât de simplă. Sau o simplificăm noi. Tot ce s-a întâmplat între aceste două evenimente este doar… viteză.

Patrick Dempsey este proprietarul unei colecţii de maşini sport şi vintage. Actorul întoarce capete oriunde merge. “Maşina pe care o conduc,nu eu”,spune Dempsey,mai în glumă,mai în serios. A concurat în competiţii prestigioase,cum ar fi legendara cursă de 24 de ore de la Le Mans,dar a alergat şi la Daytona. “Aş părăsi Hollywood-ul într-o fracţiune de secundă şi mi-aş petrece tot restul vieţii pe pistă,dacă aş putea”,a fost declaraţia şocantă a actorului.

Nominalizatul la premiile Golden Globe spune că participarea la curse nu este doar un hobby. Nu este genul care doar să facă o poză pe pistă,ca să dea bine într-o revistă sau pe reţelele de socializare.



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg