Pepe a anunţat divorţul de soţia sa, Raluca: „Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”

1 pepe si raluca pascu 1 jpg jpeg

Cântăreţul (41 de ani) a avut o apariţie tristă şi dezamăgită într-un nou clip pe canalul său de pe Youtube. Pepe a anunţat faptul că divorţează la notar de femeia care i-a stat alături opt ani, dar care nu-şi mai doreşte să continue drumul împreună.

Raluca Pascu (29 ani) i-a dăruit cântăreţului, pe numele său din buletin Nicolae Ionuţ Pascu, două fete: pe Maria în 2012 şi pe Rosa Alexandra, în 2015. Atât Pepe, cât şi Raluca îşi doresc să divorţeze pe cale amiabilă şi să aibă grijă în continuare de educaţia şi creşterea copiilor. Anunţul despre separare a fost făcut de Pepe luni seară, pe canalul său de Youtube. 

„Dragilor, vreau să fac un anunţ extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Mai exact, vom divorţa. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puţin ne străduim să nu mai existe.

Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia şi fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper din suflet să respectaţi decizia noastră, să nu speculaţi prea mult, pentru că noi ştim mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relaţia noastră, cât de mult am crezut în ea şi cum s-a terminat. Vom divorţa la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, le-a spus acesta fanilor. 

Cântăreţul de muzică pop este la al doilea divorţ 

În 2011, Pepe şi actriţa Oana Zăvoranu (47 ani) au divorţat după şapte ani de relaţie, dintre care trei au fost căsătoriţi. Evenimentul de atunci s-a transformat într-un scandal ce a ţinut prima pagină a presei. Un an mai târziu de la divorţ, Pepe şi Raluca s-au îndrăgostit unul de celălalt şi au decis să se cunune civil. În 2014, ce doi s-au căsătorit religios.Recente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg