Percheziționat la piele și interogat despre sinucidere. Ce face Boris Becker la închisoare?

Inimaginabilul s-a întâmplat. Unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie a ajuns după gratii. Pe 29 aprilie, a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare după ce a fost găsit vinovat de faudă în legătură cu falimentul său din 2016.

image

„E bine, Boris e bine!”, ne asigura, pe 4 aprilie, cea care este încă doamna Becker în acte, dar care s-a despărțit, de ani buni, de marele fost campion. „El e bine, cât de bine se poate, că doar nu stă într-un hotel de cinci stele, nu?”, a insistat modelul Lilly Becker (45) în emisiunea lui Piers Morgan.

Totuși, ce condiții sunt la Wandsworth, una dintre cele mai dure închisori din Marea Britanie? În Wanno, cum îi spun deținuții, este o aglomerație de nedescris de deținuți, șobolanii mișună peste tot și tencuiala stă să cadă de pe pereți.

O altă viață

Obișnuit cu viața bună, când frecventa cele mai scumpe restaurante din lume, consuma delicatese, trabucuri rare și whisky din cel mai fin, Boris cu siguranță că a fost șocat și terifiat de ceea ce a văzut în închisoare încă de la început.

În prima zi petrecută la „răcoare”, fostul Nr. 1 din tenis și-a predat obiectele personale, a fost percheziționat până la piele și apoi interogat pentru a se vedea dacă are sau nu intenții suicidale. În Wanno, deținuții petrec chiar și 20 de ore pe zi în celulă, din simplul motiv că nu e altceva de făcut - orele de sport sunt tot timpul anulate, iar spațiul educațional s-a închis odată cu apariția pandemiei.

Condiții dure

Celula în care se află acum Boris n-are mai mult de 1,8m pe 3,6m și, chiar și așa, o împarte cu alți infractori. Un alt dezavantaj este lipsa unei igiene decente. Există doar 6 dușuri la 86 de celule, așadar toată lumea se spală rar și întotdeauna la comun.

„Wandsworth este o închisoare foarte violentă”, explică Chris Atkins, un producător de filme documentare, care-a fost închis în Wanno în trecut pentru evaziune fiscală. „Dar, dacă-ți ții capul jos, nu te implici în droguri și datorii, nu e așa periculoasă”, ne dă acesta speranțe că fostul sportiv se va descurca totuși acolo.

Vestea bună e că, în câteva săptămâni, e posibil ca Becker să fie transferat în altă închisoare, iar pedeapsa lui să fie, în viitor, micșorată la numai 10 luni. Rămâne de văzut ce-i rezervă viitorul lui Boris. Cert e că prezentul nu e deloc pe gustul lui.

Foto - Shutterstock



Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg