Percheziționat la piele și interogat despre sinucidere. Ce face Boris Becker la închisoare?

Inimaginabilul s-a întâmplat. Unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie a ajuns după gratii. Pe 29 aprilie, a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare după ce a fost găsit vinovat de faudă în legătură cu falimentul său din 2016.

image

„E bine, Boris e bine!”, ne asigura, pe 4 aprilie, cea care este încă doamna Becker în acte, dar care s-a despărțit, de ani buni, de marele fost campion. „El e bine, cât de bine se poate, că doar nu stă într-un hotel de cinci stele, nu?”, a insistat modelul Lilly Becker (45) în emisiunea lui Piers Morgan.

Totuși, ce condiții sunt la Wandsworth, una dintre cele mai dure închisori din Marea Britanie? În Wanno, cum îi spun deținuții, este o aglomerație de nedescris de deținuți, șobolanii mișună peste tot și tencuiala stă să cadă de pe pereți.

O altă viață

Obișnuit cu viața bună, când frecventa cele mai scumpe restaurante din lume, consuma delicatese, trabucuri rare și whisky din cel mai fin, Boris cu siguranță că a fost șocat și terifiat de ceea ce a văzut în închisoare încă de la început.

În prima zi petrecută la „răcoare”, fostul Nr. 1 din tenis și-a predat obiectele personale, a fost percheziționat până la piele și apoi interogat pentru a se vedea dacă are sau nu intenții suicidale. În Wanno, deținuții petrec chiar și 20 de ore pe zi în celulă, din simplul motiv că nu e altceva de făcut - orele de sport sunt tot timpul anulate, iar spațiul educațional s-a închis odată cu apariția pandemiei.

Condiții dure

Celula în care se află acum Boris n-are mai mult de 1,8m pe 3,6m și, chiar și așa, o împarte cu alți infractori. Un alt dezavantaj este lipsa unei igiene decente. Există doar 6 dușuri la 86 de celule, așadar toată lumea se spală rar și întotdeauna la comun.

„Wandsworth este o închisoare foarte violentă”, explică Chris Atkins, un producător de filme documentare, care-a fost închis în Wanno în trecut pentru evaziune fiscală. „Dar, dacă-ți ții capul jos, nu te implici în droguri și datorii, nu e așa periculoasă”, ne dă acesta speranțe că fostul sportiv se va descurca totuși acolo.

Vestea bună e că, în câteva săptămâni, e posibil ca Becker să fie transferat în altă închisoare, iar pedeapsa lui să fie, în viitor, micșorată la numai 10 luni. Rămâne de văzut ce-i rezervă viitorul lui Boris. Cert e că prezentul nu e deloc pe gustul lui.

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg