Permisivă sau autoritară? Cum își crește Kate Middleton copiii?

Vedeta Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a fost micuțul prinț Louis, care nu mai avea răbdare să stea cuminte pe scaun ca să urmărească parada și făcea tot felul de fețe și figuri. Pe cât de simpatic părea băiețelul, pe atât de multă bătaie de cap trebuie să-i fi dat mamei lui, care încerca de zor să-l liniștească. Cât de răbdătoare e Kate Middleton cu cei trei copii ai ei și ce meode de parenting folosește?

regina jubileu afp (7) jpg

După cum spunea o sursă regală pentru tabloidul The Sun, „din cauza statutul lor regal, William și Kate trebuie să fie niște părinți extrem de organizați”. Kate provine dintr-o familie care i-a oferit tot sprijinul și toată dragostea în copilărie și mai târziu, motiv pentru care menține și ea legătura strânsă cu familia ei, prietenii și restul apropiaților.

Ce fel de mamă e Kate?

„Ca părinți, Ducii de Cambridge n-au nicio problemă să contribuie și ei din plin la responsabilitățile pe care copiii lor le au la școală și grădiniță, se implică în activități sportive alături de cei mici. Încearcă să fie niște părinți normali”, a dezvăluit sursa respectivă.

printul louis jubileu getty (4) jpg

Se pare că cei doi părinți nu își doresc tratament special pentru copiii lor: „George va fi cândva Rege, dar acum nu-i decât un băiețel. Kate și Will încearcă să le ofere copiilor o copilărie normală”, a conchis acesta.

Cei doi părinți regali își încurajează copiii să se exprime cum pot ei mai bine, prin scris, desenat, făcut schițe. Mai mult, le explică clar celor mici cce drepturi și ce îndatoriri au.

Rebecca Chicot, fondatoarea Essential Parent și autoarea cărții „Calm and Happy Toddler”, le-a spus celor de le Fabulous despre stilul de parenting practicat de Kate Middleton. La nunta surorii ei, Pippa, în 2017, ducesa a fost văzută punând mâna pe capul lui George, care se pare că începea să se poarte așa cum nu trebuia la eveniment.

Apoi le-a spus celorlalțți copii „șșșștttt!!!!” atunci când venea vremea să intre cu toții în biserică. „Se pare că se pricepe de minune să mențină un contact direct cu copiii ei, acea atingere pe cap e foarte drăguță”, susține Chicot.

Trucuri eficiente

Atunci când vorbește cu copiii ei, Kate se lasă jos la nivelul lor, indiferent cu ce este îmbrăcată și cât de înalte sunt tocurile ei. Alt scriitor de parenting, Matina Mercer, a ținut să precizeze că astfel de comportament este lăudabil, pentru simplul motiv că îl face pe copil să nu se simtă mic și neînsemnat.

Kate jubileu (4) jpg

„Ea înțelege cât se important e să fie la acealși nivel cu copilul și să nu-l acapareze. Acest stil de parenting are succes în ultimile decenii și psihologii sunt de părere că are numeroase beneficii – se face contact vizual mai ușor și copilul nu se teme de părintele mare și puternic”, explică expertul.

Când Prințesa Charlotte a făcut un mic tantrum în 2017, când se aflau cu toții la aeroportul Hamburg, Kate a coborât imediat la nivelul ei și i-a arătat un deget. Astfel a detensionat situația care stătea să explodeze. Gestul ei denotă fermitate, dar și căldură.

O altă metodă la care recurg cei doi părinți este să aibă mici discuții cu copiii lor pe canapea. Astfel, îi fac pe cei mici să se simtă importanți, părerea lor contează și trebuie făcută cunoscută.



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg