Permisivă sau autoritară? Cum își crește Kate Middleton copiii?

Vedeta Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a fost micuțul prinț Louis, care nu mai avea răbdare să stea cuminte pe scaun ca să urmărească parada și făcea tot felul de fețe și figuri. Pe cât de simpatic părea băiețelul, pe atât de multă bătaie de cap trebuie să-i fi dat mamei lui, care încerca de zor să-l liniștească. Cât de răbdătoare e Kate Middleton cu cei trei copii ai ei și ce meode de parenting folosește?

regina jubileu afp (7) jpg

După cum spunea o sursă regală pentru tabloidul The Sun, „din cauza statutul lor regal, William și Kate trebuie să fie niște părinți extrem de organizați”. Kate provine dintr-o familie care i-a oferit tot sprijinul și toată dragostea în copilărie și mai târziu, motiv pentru care menține și ea legătura strânsă cu familia ei, prietenii și restul apropiaților.

Ce fel de mamă e Kate?

„Ca părinți, Ducii de Cambridge n-au nicio problemă să contribuie și ei din plin la responsabilitățile pe care copiii lor le au la școală și grădiniță, se implică în activități sportive alături de cei mici. Încearcă să fie niște părinți normali”, a dezvăluit sursa respectivă.

printul louis jubileu getty (4) jpg

Se pare că cei doi părinți nu își doresc tratament special pentru copiii lor: „George va fi cândva Rege, dar acum nu-i decât un băiețel. Kate și Will încearcă să le ofere copiilor o copilărie normală”, a conchis acesta.

Cei doi părinți regali își încurajează copiii să se exprime cum pot ei mai bine, prin scris, desenat, făcut schițe. Mai mult, le explică clar celor mici cce drepturi și ce îndatoriri au.

Rebecca Chicot, fondatoarea Essential Parent și autoarea cărții „Calm and Happy Toddler”, le-a spus celor de le Fabulous despre stilul de parenting practicat de Kate Middleton. La nunta surorii ei, Pippa, în 2017, ducesa a fost văzută punând mâna pe capul lui George, care se pare că începea să se poarte așa cum nu trebuia la eveniment.

Apoi le-a spus celorlalțți copii „șșșștttt!!!!” atunci când venea vremea să intre cu toții în biserică. „Se pare că se pricepe de minune să mențină un contact direct cu copiii ei, acea atingere pe cap e foarte drăguță”, susține Chicot.

Trucuri eficiente

Atunci când vorbește cu copiii ei, Kate se lasă jos la nivelul lor, indiferent cu ce este îmbrăcată și cât de înalte sunt tocurile ei. Alt scriitor de parenting, Matina Mercer, a ținut să precizeze că astfel de comportament este lăudabil, pentru simplul motiv că îl face pe copil să nu se simtă mic și neînsemnat.

Kate jubileu (4) jpg

„Ea înțelege cât se important e să fie la acealși nivel cu copilul și să nu-l acapareze. Acest stil de parenting are succes în ultimile decenii și psihologii sunt de părere că are numeroase beneficii – se face contact vizual mai ușor și copilul nu se teme de părintele mare și puternic”, explică expertul.

Când Prințesa Charlotte a făcut un mic tantrum în 2017, când se aflau cu toții la aeroportul Hamburg, Kate a coborât imediat la nivelul ei și i-a arătat un deget. Astfel a detensionat situația care stătea să explodeze. Gestul ei denotă fermitate, dar și căldură.

O altă metodă la care recurg cei doi părinți este să aibă mici discuții cu copiii lor pe canapea. Astfel, îi fac pe cei mici să se simtă importanți, părerea lor contează și trebuie făcută cunoscută.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg