Coafura care îți face lifting instant. Kate Middleton a declanșat moda!

Are toți experții la dispoziție și toate sfaturile posibile și imposibile de încercat, însă Ducesa de Cambridge a ales recent o coafură simplă, care-i conferă un aspect întinerit.

Încă de acum un deceniu, de când a devenit membră a familiei regale britanice, Kate a fost admirată pentru buclele ei feminine, care i-au definit look-ul. Însă recent, soția Prințului William a fost văzută cu o coafură diferită, mai modernă și mai simplă decât cea care a făcuse remarcată de întreaga lume până de curând.

Noua coafură a fost abordată de Middleton în turneul regal din Caraibe și atunci Kate avea toate motivele din lume să adopte o coafură mai simplă din cauza umidității din aer. Însă, la întoarcere, soția viitorului rege britanic a ținut să se afișeze în public cu aceeași coafură „anti-îmbătrânire”.

image

La evenimente precum Premiile de Design britanic Regina Elisabeta a II-a de la Muzeul de Desing din Kensongton, Middleton s-a prezentat cu părul pieptănat frumos după urechi, fără buclele care o făcuzeră celebră, iar specialiștii au observat imediat schimbarea.

Lilly Jeffreys, stilist și colorist la Taylor Taylor London, a discutat cu cei de la FEMAIL despre noua coafură a ducesei. Ea susține că această coafură simplă, cu părul dat frumos după urechi, nu face decât să-i expună și mai mult trăsăturile faciale ale lui Kate.  

„Când își dă părul pe spate, după urechi, i se evidențiază și mai mult pomeții și osatura feței, tenul ei luminos și, evident, privirea, ceea ce pune accent pe întreaga față și îi conferă o strălucire întinerită”, declară expertul.

Stilistul Nick Willis de la Charles Worthington Salons a observat și el părul lins al lui Middleton, cu cărare pe mijloc. „Își ține acum părul dat pe spate pentru a crea un look safisticat și lejer în același timp. Această coafură în stilul anilor ’70 este foarte la modă în această vară, e ușor de întreținut și denotă eleganță mai ales în cazul lui Kate”, declară acesta.

image

„Este un contrast evident față de coafura ei buclată, plină de volum și jucăușă pe care a avut-o atâția ani. Acum preferă o imagine mai modernă, se pare. Prin simplul gest de a-ți da părul după urechi, pui în evidență pomeții și privirea, fiind un truc anti-îmbătrânire fabulos!”, a conchis stilistul.

Un alt avantaj al acestei coafuri care te face să arăți mai tânără e că este foarte ușor de obținut și de întreținut. Este, din acest punct de vedere, un beneficiu evident pentru cei tot timpul ocupați, ca Ducesa de Cambridge, care nu au mult timp la dispoziție pentru a-și aranja părul la nesfârșit.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg