Coafura care îți face lifting instant. Kate Middleton a declanșat moda!

Are toți experții la dispoziție și toate sfaturile posibile și imposibile de încercat, însă Ducesa de Cambridge a ales recent o coafură simplă, care-i conferă un aspect întinerit.

Încă de acum un deceniu, de când a devenit membră a familiei regale britanice, Kate a fost admirată pentru buclele ei feminine, care i-au definit look-ul. Însă recent, soția Prințului William a fost văzută cu o coafură diferită, mai modernă și mai simplă decât cea care a făcuse remarcată de întreaga lume până de curând.

Noua coafură a fost abordată de Middleton în turneul regal din Caraibe și atunci Kate avea toate motivele din lume să adopte o coafură mai simplă din cauza umidității din aer. Însă, la întoarcere, soția viitorului rege britanic a ținut să se afișeze în public cu aceeași coafură „anti-îmbătrânire”.

image

La evenimente precum Premiile de Design britanic Regina Elisabeta a II-a de la Muzeul de Desing din Kensongton, Middleton s-a prezentat cu părul pieptănat frumos după urechi, fără buclele care o făcuzeră celebră, iar specialiștii au observat imediat schimbarea.

Lilly Jeffreys, stilist și colorist la Taylor Taylor London, a discutat cu cei de la FEMAIL despre noua coafură a ducesei. Ea susține că această coafură simplă, cu părul dat frumos după urechi, nu face decât să-i expună și mai mult trăsăturile faciale ale lui Kate.  

„Când își dă părul pe spate, după urechi, i se evidențiază și mai mult pomeții și osatura feței, tenul ei luminos și, evident, privirea, ceea ce pune accent pe întreaga față și îi conferă o strălucire întinerită”, declară expertul.

Stilistul Nick Willis de la Charles Worthington Salons a observat și el părul lins al lui Middleton, cu cărare pe mijloc. „Își ține acum părul dat pe spate pentru a crea un look safisticat și lejer în același timp. Această coafură în stilul anilor ’70 este foarte la modă în această vară, e ușor de întreținut și denotă eleganță mai ales în cazul lui Kate”, declară acesta.

image

„Este un contrast evident față de coafura ei buclată, plină de volum și jucăușă pe care a avut-o atâția ani. Acum preferă o imagine mai modernă, se pare. Prin simplul gest de a-ți da părul după urechi, pui în evidență pomeții și privirea, fiind un truc anti-îmbătrânire fabulos!”, a conchis stilistul.

Un alt avantaj al acestei coafuri care te face să arăți mai tânără e că este foarte ușor de obținut și de întreținut. Este, din acest punct de vedere, un beneficiu evident pentru cei tot timpul ocupați, ca Ducesa de Cambridge, care nu au mult timp la dispoziție pentru a-și aranja părul la nesfârșit.



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg